Suuri takkiopas syksyyn

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Pakko on jo myöntää, että syksy on saapunut jo oikein kunnolla. Ulkona kävellessä hytisee jo farkkutakin kanssa ja sormet kaipaavat kovasti sormikkaita ja kaula huivia. Pakko on vain kaivaa syksyn takit esiin, mutta silti voi onneksi ne paksut talvitakit vielä jättää kaapinpohjalle.

Minä en ainakaan suostu niitä vielä kaivamaan esiin, sillä muuten niistä pääse eroon vasta maaliskuussa. Kuusi kuukautta paksun talvitakin kanssa kuulostaa aivan liian pahalta. Joten käytetään vielä niitä ihania ohuita takkeja kun on mahdollisuus. 

Syksyn trendikkäin trenssi on tumma laivaston sininen tai ehkä tutummalla nimeltään ”navy blue”. Tämä ajaton klassikko rokkaa tummalla sävyllään ja näyttää mitä upeimmalta siistien työvaatteiden kanssa. Pienet korot, mekko tai puvunhousut ja taattu työlookki on valmis. 
Vasemmalta oikealle: Ralph Lauren / Object / La Redoute

Pitkät villakangastakit yksinkertaisilla leikkauksilla on tämän syksyn juttu. Kiinnitys voi olla kahdella napilla tai vyöllä. Väriltään se voi olla klassisen harmaa, tumman sininen, luonnon valkoinen, tai beige. Beigen sävyinen villakangastakki on joka naisen luottotakki, se sopii aina tilanteessa kuin tilanteessa, piste.

Jos istuva malli ei houkuta villakangastakissa, voit yhtä hyvin valita väljänkin mallin. Sellaisen joka muistuttaa enemmän teddy nallea kuin takkia. Iso oversize takki toimii ehdottomasti kerrospukeutumisen kanssa, sillä sen alle mahtuu muhkeita neuleita. 
Vasemmalta oikealle: Noisy MayObject / Filippa K / Vila

Minun ehdoton suosikkini skottiruutu on muodissa niin hameissa ja housuissa kuin takeissakin. Joten miksi et valitsisi tänä vuonna ehkä jotain räväkämpää. Ruudullisen takin kanssa sopii asu jonka sävytykset sopivat takin väreihin. Kuten koko mustaa tai valkoinen muhkea neule mustien housujen kanssa sopii täydellisesti punaisen skottiruututakin kanssa. Tämä punainen ihanuus on ehdottomasti minun ostoslistallani tänä syksynä. Mutta harmikseni niitä on Suomen markkinoilla heikonlaisesti.

Myös hillitympi ruutukuosi on in takeissa. Oikeastaan voit valita minkä väristä tahansa, kuhan printtinä toimii ruutu, niin olet tässä trendissä mukana. 

Vasemmalta oikealle: Munthe / Vero Moda/ Glamorous / 2NDDAY

Vasemmalta oikealle: Selected Femme/ Espirit Only

Jos kuitenkin haet jotain sporttisempaa, voit valita syksyyn sopivan sadetakin. Tumman sininen sadetakki on loistava suomen syksyyn, sillä ainakin viime aikoina on satanut lähes joka päivä. Tätä ostosta ei varmasti tule katumaan. Sadetakki on ehdottomasti tyylikkäämpi, kun valitset sellaisen jossa on vyö vyötäisillä, mutta voit tietysti valita sen klassisenkin version.

Tiesitkö että voit käydä nappaamassa poikaystäväsi vaatekaapista nahkatakin ja olet good to go. Over size takit tuovat upeaa kontrastia tavalliseen pukeutumiseen. Jos tuntuu, että hukut miehesi takkiin, nappaa omasta takistasi vyö ja kiedo se vyötärölle korostamaan hieman muotoja.

Myös naisten puolelta löytyy over size takkeja, joten ei ole pakko turvautua miehen varastoon. Muhkea nahkatakki on täydellisen rento arkipukeutumiseen tennareiden ja farkkujen kanssa. 

Vasemmalta oikealle: Dorothy Perkins / Kiomi / Missguided

Ei kommentteja