Pikkujouluihin oman vaatekaapin aarteilla

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Pikkujoulu kausi on taas täällä ja on aika taas tyhjentää vaatekaapin sisältö sängylle ja pohtia kuinka ei ole mitään päällepantavaa. Mitä jos et kuitenkaan ostaisi mitään uutta, vain kehittäisit jotain mielistä valmiina olevista vaatekappaleistasi?


Ajattelin auttaa sinua jos etsit inspiraatiota pikkujoulukauteen joten loin kolme erilasta asukokonaisuutta. Valitse näistä mieleisesi kokonaisuus ja kokeile kasata samankaltainen kokonaisuus oman vaatekaappisi kätköistä. Jos kuitenkin ihastut johonkin vaatteeseen kollaasista, alhaalta löytyy linkki tuotteeseen josta voit sen hankkia itsellesi pikkujouluihin tai ihan muuten vain. 

Ensimmäinen asukokonaisuus on siisti asu hieman virallisimpiin kemuihin. Olitteko menossa työporukan kanssa illalliselle ravintolaan ja sen jälkeen nauttimaan teatteri-illasta kaupunginteatterilla? Vai nautitteko illasta työantajan hienoissa kemuissa missä tarjotaan samppanjaa ja black tie asu olisi liikaa.

Punainen maksimekko yhdistettynä keinonahkaiseen jakkuun tuo kivaa kontrastia tyylikkääseen mekkoon. Massiivinen käsikoru on näyttävä ja viimeistelee yksinkertaisen simppeli linjaisen asun.


Ehkä tiedossa on rennommat pikkujoulut. Olitteko menossa työporukan kanssa pitämään hauskaa ja illastamaan rennoissa merkeissä? Ehkä tiedossa on keilausta, escape room kokeilu tai pikkujoulut kiipeilykeskuksessa.


Jos tiedossa on puuhakas ilta, muista laittaa matalapohjaiset kengät. Mikään ei ole inhottavampaa kuin ilmaantunut rakkula kesken kaiken hauskanpidon. Yksinkertainen neuleasu on siisti kun housuiksi valitse kiiltäväpintaiset keinonahkahousut ja kaveriksi harteille muhkean teddy-karhu takin.  Housuihin voi vielä laittaa kauniin vyön jos haluat laittaa neuleen helman housuihin, vyön solki näkyy siten kauniisti. 


Viimeisessä asukokonaisuudessa on joulumeininki kohdillaan hauskojen neuleiden kanssa. Ystävä porukan kanssa pikkujoulujen vietto on hauskaa ja rentoa, oli tiedossa sitten vain juhlat ystävän luona. Ehkä teidän pikkujouluissa pelataan lautapelejä, juodaan terästettyä glögiä ja leivotaan pipareita.

Kun ollaan kotosalla voi asu olla astetta rennompi. Hauska jouluneule yhdistettynä hopeisiin housuihin tuo pientä juhlatunnelmaa. Talvella on ihanaa käyttää pooloneuleita sillä siten ei tarvitse takin kanssa edes huivia, kun neule pitää kaulan lämpöisenä.

Ei kommentteja