Punainen joulumeikki


Tämä postaus piti tulla ilmoille joulukuun alkuun, jotta se kerkeäisi pikkujoulukauteen, mutta tietenkin kaiken kiireen keskellä unohdin sen julkaista ajoissa. Tässä nyt kuitenkin tulee ihana punertava meikki, joka värinsä puolesta sopii erittäin hyvin jouluun, mutta toimii myös joulunkin jälkeen juhlameikkinä tai ilman punaisia huulia myös työpaikalla. 

Tässä nyt tulee ohje helppoon punaiseen pikkujoulumeikin ilman, että näytät sairastavan silmätulehdusta. Punaista harvemmin käytetään silmämeikissä, sillä helposti saatat tehdä itsellesi sairaan näköiset silmät. Ole varovainen, sillä kuka haluaa näyttää siltä, että olisi saanut silmätulehduksen.



Tähän meikki lookkiin ei tarvita kuin MAC geelimäinen luomiväripaletti tai mikä tahansa luomiväripaletti, mikä sisältää punaisen sekä tumman ruskean sävyn. Suosin itse vahvaa pigmentti sävyä, jotta väri pysyy luomilla kokopäivän, eikä heti ensimmäisen tunnin aikana pakene luomivakoon.

Levitä tumman ruskeaa sävyä luomien ulkonurkkiin, ikään kuin reunustamaan luomet. Voit myös sipaista ruskeaa sävyä alaluomellekin ripsien juureen. Lisää sen jälkeen punainen väri koko liikkuvalle luomelle ja isommalla sudilla häivytä meikin rajaa luonnolliseksi. Älä levitä punaista väriä alaluomelle, sillä tällöin teet helposti silmätulehdus efektin.



Luomen sisänurkkaan käytin valkoista rajauskynää, mutta voit käyttää myös valkoista luomiväriä jos sinulla sellaista on. Jos käytät kynää, voit ikään kuin värittää luomen sisänurkkaa valkoiseksi. Häivytä sävy lopulta tasaiseksi käyttämällä luomivärisutia. Muista häivyttää luomivärien rajat luonnollisiksi.

Sipaise ripsiin vielä mustaa luomiväriä ja huuliin valitse upea joulun punainen sävy. Näin helposti punertava joulumeikki on valmis. Jos punainen sävy ei tunnu omalta, tästä löytyy ohje oranssimpaan meikkiin jota itse käytin kovasti syksyllä.



Lue myös:

Ei kommentteja