Helppo silmämeikki poskipunan avulla

Keväinen meikki punaisen hennoilla sävyillä onnistuu ihan muutamissa minuuteissa. Helppo ja hyvin yksinkertainen meikkilook onnistuu jo valmiiksi olemassa olevista meikeistäsi. Olen varma, että sinulla on punainen poskipuna. Väri voi olla korallin sävyinen, oranssiin taittuva tai jopa pinkki jos vain niin haluat.

Levitä punertavaa poskipunaa luomillesi ja sipaise ripsiin maskaraa ja näin yksinkertainen silmämeikki on valmis. Muuta ei tarvita kuin vain yksi sävy luomille. Jos vielä levität värin sudilla, saat sen helposti häivytettyä kauniin tasaiseksi.



Poskille sipaise vielä samaa sävyä. Vedä posket lommolle, jotta löydät poskipäidesi korkeimman kohdan, mille levität punan. Sudin vetolinja on aina ulospäin, ei nenää kohti vain sipaise aina korvaan päin, jotta sävy ei leviä liian alas.

Huulille voit levittää kirkkaan sävyistä huulipunaa tai pysyä nuden sävyissä, jos haluat pitää hillitymmän meikkilookin. Lisään huulille sormenpäällä hieman puuteria, jotta punasta tulee mattapintainen. Näin puna kestää pidempään vaikka joisitkin useamman kupin kahvia.




Kaipaatko vielä jotain ekstraa? Voit silmämeikkiin lisätä pienen alarajauksen lilan sävyistä eyelineria tai luomiväriä käyttäen. Jos sinulla ei ole lilansävyä niin kuin minulla. Minä sipaisen silmän alarajaukselle sinistä eyelineria ja päälle fuksin punaista huulipunaa ohuella sudilla. Käytin samaa sävyä mitä laitoin huuliini. Sekoittamalla näitä kahta sävyä saat ihanan purppuran sävyn aikaiseksi. Jos sinulla on kaapissa valmiiksi purppuran sävyistä huulipunaa, voit sipaista sitä suoraan siveltimellä eyelineriksi.

Näin helposti luot itsellesi kauniin ja helpon keväisen meikin. Valitse itsellesi se tapa mikä tuntuu juuri sinulta. Oli se sitten hillitty verso tai hieman panostetumpi.



Lue myös:

Ei kommentteja