Cocktail-ilta terden sijaan kotona


Poikkeustila rupeaa hieman jo hiipimään pois. Terassien ja ravintoloiden ovet avautuvat ja ihmiset valuvat kaupungille. On kuitenkin hyvä muistaa, että suurista ihmisjoukoista on pysyttävä kaukana ja turvaväli on hyvä pitää vielä kesän loppuun saakka. Miltä kuulostaisi sittenkin coctail-ilta ystävien kanssa kotosalla?

On ihanaa viettää aikaa ystävien kanssa lasillisilla, kylmä olut, hedelmällinen viini tai värikäs cocktail nenän edessä. Aurinko heijastaa ystävän aurinkolasista silmiisi ja kuuma aurinko saa paitasi tarttumaan selkänojaan kiinni.


Tällaisen hetken voi helposti luoda kotioloihin, varsinkin jos parvekkeellesi paistaa suoraan aurinko. Oli sinulla sitten pieni parveke tai oma takapiha, sinulla on siellä varmasti myös kaksi tuolia ja pöytä. Muuta tähän ei tarvita enää kuin ystävä ja viinilasillinen.

Parvekkeen voi koristella tyylikkääksi ja kun aurinko laskee puiden taakse tai toisen talon seinän taa piiloon, voi sisältä hakea lämpöisen neuleen päälle tai ison muhkean viltin. Näin juominen tulee halvemmaksi, sekä omassa keittiössä voi loihtia pientä naposteltavaa kyytipojaksi. Eikä ranskalaista tarvitse maksaa itseään kipeäksi.

Omalta parvekkeelta tosin ei voi vilkuilla viereisiin pöytiin tai iskeä kuumaa kesäkollia itselleen. Myöskään tupakan savu ei leijaile nenään useampaan otteeseen illan aikana. Olit sitten kotona tai julkisilla paikoilla, molemmissa on puolensa. Mutta veikkaan silti, että pidän tänä kesänä after workit omalla tai ystäväni parvekkeella.

Ei kommentteja