Onko jouluasusi rento vai juhlava?

Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuotteet merkattu*


Tämän viikon postaus tulee hieman myöhässä. Tai siis todella myöhässä, sillä suunnittelin tämän tekemistä jo viime viikolla. Joulun aika on vain mennyt todella nopeasti, olen yrittänyt nauttia siitä niin paljon kuin mahdollista. Aamuisin olen nauttinut piparkakkulattea sekä katsonut Janne Naakan joulukalenteria joulukuusenvalojen tuomasta tunnelmavalaistuksesta. Illat taas olen päättänyt kuumaan glögimukilliseen sekä herkutellut muutamalla piparilla. Olisi hauska kuulla, miten sinä olet nauttinut joulun ajasta? Kirjoita kommenttisi alle kommenttiboksiin.

Mutta mennään sitten itse asiaan, nimittäin joulupukeutumiseen. Suurin osa ihmisistä varmasti viettää joulun rennosti muhkeissa neuleissa ja mukavissa vaatteissa - Ehkä jopa koko joulunpyhät söpössä joulupyjamassa. Koska jouluna tulee herkuteltua niin jouluaterialla sekä kaikilla herkuilla pitkin päivää on äärettömän tärkeää että tunnet olosi mukavaksi. Jotenka unohda kireät farkut vaatekaappiisi.



Itse panostan pukeutumiseen jouluaattona ja olenkin usein tai meidän perheessä aina se ylipukeutunut tyyppi. Mutta suosin silti pukeutumisessa mukavia vaatteita. Hame ei todellakaan saa olla kireä, turvonnut maha ja kireä vyötärönauha ovat täyttä tuskaa. Joten valitse a-linjainen mekko tai suora neulosmekko. Näin ainakin saa hieman peiteltyä palloksi muodostunutta vatsaa. Voit myös valita väljän puseron ja leveälahkeiset joulunpunaiset housut tai trikoohameen.

Itse ajattelin pukeutua harmaaseen poolokauluksiseen mekkoon. Harteille voin heittää muhkean vilttimäisen kaulahuivin tai viitan. Jalkaan tietysti maiharit, jotta on mukava lähteä kävelemään lumisille teille. Toivon kovasti että saadaan tänne etelään myös valkoinen joulu. Miten ihanaa olisikaan lähteä ruuan jälkeen lenkille, kun lumi narskuisi hauskasti kenkien alla.

Joulupäivänä on ihanaa vain kyhjöttää sohvalla pyjamassa, oversize mallisessa neulosmekossa tai muhkeassa pitkässä neuleessa sekä leggingseissä. Jalassa tietysti ovat villasukat ja käsiä lämmittää kuuma kaakaomuki.

Ei kommentteja