Ruudullinen joulu!

Aivan ihanaa joulua, varsinkin jos luet tätä postausta joulunpyhinä. Muistetaan nauttia tästä ihanasta ajasta, vaikka se saattaakin olla hieman erilainen jos ei pääse tapaamaan omaa perhettään.

Ajattelin vielä jakaa yhden asukokonaisuuden viime viikolta. Jos olet lukenut syksyn mittaan blogiani, muistat varmaan että syksyn yksi trendikuoseista oli ruutu. Itse rakastan ruutukuosia, minulla on sitä monissa eri paidoissa, hameissa, mekoissa ja huiveissa. Takkikin löytyy pepita – ruudullisena, mutta ihan täydellistä ruututakkia en vielä omista.



Tällä klassisella asukokonaisuudella voisi hyvinkin viettää joulua. Kauluspaidan jättäisin pois, mutta beigen neuleen ja ruudullisen villahameen yhdistelmä olisi aika tyylikäs asu valittuna. Kirkollekin voisi viedä kynttilät, kun päälle heittää oversize mallisen villakangas takin ja kaulaan kietoo tietenkin ruudullisen huivin.

Jos et ole vielä päättänyt mitä pukisit yllesi jouluna, kurkkaa viime viikon postaus tästä. Sieltä löydät vinkkejä joulun pukeutumiseen. Pidit sitten enemmän rennommasta tai siistimmästä pukeutumistyylistä.

Toivon juuri sinulle aivan ihanaa joulua ja muista pysyä terveenä!

Ei kommentteja