Kuulumisia uudesta kodista

Kolme viikkoa on hurahtanut aivan mielettömän nopeasti. En voi jotenkaan käsittää, että olemme asuneet yhdessä aivan ihanassa asunnossa kolmisen viikkoa. Toisaalta tuntuu, että oltaisiin asuttu jo täällä pidempääkin, sillä yhteinen elämä on luonnistunut yllättävän hyvin. Jos ei lasketa pieniä arjen muutoksia, tai eriskummallisia tottumuksia.

Isoin arjen muutos on varmasti ollut se, että täällä pyörii koira. Älkää ymmärtäkö väärin, tämä ei ole missään asiassa huono juttu. Musta on ihanaa kun katson televisiota, niin iso halivauva kömpii syliin hakemaan rapsutuksia. Olen myös saanut koiran syliini tehdessäni vatsalihastreeniä sekä ainakin kun syön joku tuijottaa. Vaikka koirankarvaa löytyy joka kulmasta heti imuroinnin jälkeenkin, keittiön lattialla ei pyöri enää ruuanlaiton aikana tipahtaneet rippeet, sillä joku on käynyt imuroimassa ne suoraan suuhun. Tosin, keittiön lattialta löytyy kuolalammikoita, johon olen jo astunut monta kertaa.





Pienoinen blogitaukokin on kestänyt pidempään kuin alun perin suunnittelin. Vaikka en olekaan mitään julkaissut, olen kuitenkin kirjoitellut parit luonnokset tänne valmiiksi. Juttuja on tulossa mm kevään uusista trendeistä, joita avaan lisää tulevissa postauksissa.

Nämä kuvat ovat otettu pari viikko sitten, kun ihana kevät aurinko helli Helsingin katuja ja sulatti ne kuiviksi. Inspiroidun valkoisesta pitsimekosta, tulppaaneista ja polviin yltävistä sukista, kokonaan valkoisen sävyihin pukeutuminen tuntui hyvältä. Raikas valkoinen asu, kuvastaa hyvin uuden alkua.



Mekko Monki / Takki Hanna&Haucke / Kello Capitola / Sormus Brother and Sisters /
 Polvisukat Tommy Hilfiger / Kengät Dinsko

Ei kommentteja