Heleä punertava meikki keväälle

Minua on tänä keväänä inspiroinut meikissä heleä punainen sävy. Ostan todella harvoin uusia meikkejä, koska tykkään käyttää vanhat aina loppuun asti. Saan ihmeellistä mielihyvää, kun luomiväripaletin pohja tulee näkyviin tai saat heittää jonkin purnukan pois. Tällöin on hauskaa lähteä etsimään uutta vastiketta vanhalle tuotteelle. Teen nykyään niin perusteellisen tutkimuksen uusille tuotteille, että hermothan kaupassa menisi, kun katselisin joka ikisen putilon ainesosalistan. Tämän takia en ostakaan enää heräteostoksia.



En omista vaaleanpunaisen sävyisiä luomivärejä, joten luomissa toimii oikein hyvin poskipuna. Tässä ikivanhassa poskipunassa on pigmentti pysynyt todella hyvänä. Ei tarvita paljoon siveltimeen väriä, että saadaan kauniin punaista heleyttä luomiin. Sivelen punaista sävyä luomen ulkonurkkaan sekä luomivakoon, tehden raamit silmämeikille.



Seuraavaksi käytän Macin huippu hyvää voidemaista keltaista luomiväriä. Tätä sivelen sudilla luomen sisänurkkaan ja häivytä rajat vielä hyvin. Voidemainen väri on aina vahvemman sävyinen, joten olen huomannut sen toimivan hyvin helmiäisvärien kanssa, kunhan muistaa vain häivyttää voidemaisen värin hyvin. Liikkuvalle luomiosalle käytän Arcaide vanhaa helmiäisluomiväriä, minkä olen ottanut vasta vähän aikaan sitten käyttöön. Tässä on aivan ihana kuulto, joka saa silmät säihkymään (tai ainakin luomet).







Viimeistelen vielä keväisen meikin mustalla Laveran ripsivärillä sekä Shiseidon fuksinpunaisella huulipunalla. Olin pitkään kahden vaiheella valitsenko huulipunaksi luonnollisemman vaaleanpunaisen sävyn vai tämän pirteän fuksian. Päädyin jälkimmäiseen ihan sen takia, että A tätä tulee harvoin käytettyä, sillä se ei vain näytä sopivalta ruskean tai oranssiin menevät silmämeikin kanssa. Ja B se on myös aika vanha ja haluan saada sen loppumaan.





Ei kommentteja