Valitse oikea juhlamekko juuri sinun vartalotyypillesi

*Yhteistyössä: Asos

Juhlakausi on pian taas tällä ja kalentereihin tulee merkintöjä valmistujaisista, rippijuhlista, häistä sekä muista kesän ihanista juhlista. Tosin varmasti ehkä maltillisemmin määrin nykyisen maailmantilanteen takia, mutta olen varma, että jonkin verran juhlintaa siltikin on. Läheisen tai vaikka omat pienet merkkihetket on totta kai juhlistettava läheisten kanssa.


Välillä tuntuu todella vaikealta löytää sitä täydellistä juhlamekkoa, joten ajattelin hieman auttaa. Jos kauppoihin ei huvita lähteä pyörimään voit aina tilata mekkosi netistä, kokeilla sitä kotona ja palauttaa ne jotka eivät toimineetkaan sinulle. Kurkkaa siis ihmeessä mitä minä olen valinnut tämän kesän trendimekoiksi, jos vaikka juuri sinun mekkosi oli tässä kollaasissa.


Super trendikästä tänä kesänä on pukeutua puffihihaisiin mekkoihin. Prinsessahihat ovat näyttävät, eikä asu juurikaan tarvitse muuta kuin yksinkertaiset avokkaat tai loaferit sekä yksinkertaiset pienet sirot korut. Parhaiten puffihihainen mekko sopii päärynän muotoiselle vartalolle, eli jos lantiosi on leveämpi kuin hartiasi. Näin saat näyttävyyttä myös yläkoppaasi, joka luo illuusion pienemmästä lantiosta ja tiimalasivartalosta. Saman illuusion tekevät myös off the shoulder –mekot, jotka jatkavat trendikkäänä myös viimekesältä.

 


Pitkillä helmoilla saadaan jalat piiloon, jos esimerkiksi et pitäisi niinkään sääristäsi. Mutta toisaalta, jos mekossa on pitkähalkio saat jalkasi näyttämään näin pidemmiltä. Halkio on myös tärkeä jos olet lyhyt. Maxi mallit saavat yleensä ihmisen näyttämään lyhyeltä jos jalat jäävät kokonaan piiloon helmojen alle. Helmoissa saa olla myös näyttävyyttä, röyhelöä tai vaikka tylliä. Tällaiset mekot sopivat upeasti Y –vartalo tyypille, tutusti tunnettu uimarin vartalo. Eli jos hartiasi ovat lantiotasi leveämmät, sopivat näyttävät alaosat sinun vartalollesi.

 


Kukkaprintti jatkaa pitkää trendikulkuaan. Mietitkö valitsetko pieni printillisen mekon vai mekon jossa kukat ovat valtavan kokoiset. Mitä isompi kuosi, sitä paremmin se sopii isommille naisille. Jos kukka on todella pientä ja sitä on paljon isommalla pinta-alalla saa se myös näyttämään käyttäjänsä suuremmalta, mitä se todellisuudessa olisikaan. Valitsisin myös itselleni iso printillisen printtimekon, jotta saan omat makkarani vatsassa näyttämään pienemmiltä.



Löysitkö mekon jota haluat päästä kokeilemaan. Jos tilaat Asokselta mekon viikonloppuna 14.-17.5 saat 20% alennusta koodilla: Dresses20. Koko Asoksen mekkovalikoiman näet täältä.

Jos mekot eivät ole sinun juttusi sitten ollenkaan. Haalareita löytyy myös paljon. Kirjoitin viime vuonna isomman jutun trendikkäistä haalareista ja millainen haalarimalli sopii minkälaiselle vartalotyypille. Vinkit voit napata talteen täältä.

Ei kommentteja