Juhannukseni ja lomani numeroina

Miten teidän kesä on alkanut? Itse olen nauttinut aivan suuresti näistä lämpöisistä helleilmoista. On ollut aivan ihanaa istuskella parvekkeella auringon porottaessa taivaalta ja tehdä samalla ristikoita. Vaikka itse olen nauttinut näistä päivistä täysin rinnoin, yöt ovat olleet tuskaa. On tullut nukuttua niin huonosti, kun on kokoajan kuuma. Kylmässä suihkussa on tullut rampattua aamuin ja illoin välillä jopa päivisin, kun asteet ovat menneet +30 yläpuolelle.

Kaikki sympatiat kyllä menee meidän koiralle. Jos itsellä on näin tukala olo silloin tällöin. Voin vain kuvitella miltä tuntuu olla mustaturkkinen koira. Onneksi meidän kylpyhuoneen lattia on viileä, jossa saa viilentyä mukavasti. Lenkit ovat menneet aika madellen ja ruohikossa pyörien, mutta lenkin jälkeen rouskutellaan iloisesti jääpaloja.


Ajattelin listata hieman numeroittain mitä kaikkea Juhannuksena tuli puuhattua samoin meidän viikon mittaisella lomalla. Tästä voi napata vaikka jotain pieniä puuhavinkkejä kesän tekemisiksi. Juhannukselta ei ole kuvan kuvaa, mutta muuta kuva tuli napattua loma-ajalta. Teki hyvää olla ilman puhelinta pidemmän aikaan.


1 Hukattu frisbee, kun lähdettiin pelaamaan frisbee golfia Tahkon rinteille

3 Painajaista työpaikalta. Mikään ei ole inhottavampaa, kun olet lomalla, mutta yöllä olet palannut työpaikalle.

3 hävittyä lautapeli erää

4 Grilliruoka ateriaa

6 Jäätelöä, tähän ei tietenkään laskettu jäätelöannoksia pakettijäätelöistä.

8 lenkkiä järven rannassa

12 tunnin ajomatka edes takaisin mökille

50 hyttysen puremaa. Toisena päivänä löysin jo 25 puremaa

1054 portaan kävely ylös ja tietenkin vielä samanlainen rykäisy alas

Lukematon määrä kahvia, sillä tipahdin jo laskuista.




Ei kommentteja