Miten yhdistää eri värejä pukeutumisessa

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen huomannut monen aina kummastelevan kirkkaiden värien kanssa. Niitä on kuulemma vaikea yhdistellä. Siksi usein päädytään klassisiin väreihin; tumman siniseen, harmaaseen, valkoiseen, ruskeaan ja mustaan. Kaikki ne kirkkaat värit toimivat näiden klassikoiden kanssa, joten älä turhaan stressaa minkä kanssa yhdistäisit punaiset housut tai vihreän neuleen. Loin muutamia kesäisiä asukollaaseja värikkäillä vaatekappaleilla, nappaa vinkit talteen kesän pukeutumiseesi.


Ensimmäinen on super trendikäs ja yksi suosikkini vaikka en hirveästi liilasta välitäkään. Tämän kevään aikana olen kuitenkin ihastunut tähän ihanaan herkkään syreenin sävyyn ja kuinka upealta se toimii valkoisen tai luonnonvalkoisen kanssa. Todella raikas kesälookki on valmis kun yhdistät leveälahkeiset mukavat housut trendikkään väriseen yläosaan. Jalkaan laita puseron sävyiset sandaalit tai korkokengät sekä hiuksiin panta. Olen niin fiiliksissä näistä helmipannoista ja niistä tuleekin mieleeni Blair Waldorf Gossip Girlistä joka oli teinivuosinani ja sen jälkeekin todellinen tyyli-ikonini.

  

Tämä lilan sävy sopii myös todella hyvin vihreän kanssa. Yhdistä esimerkiksi vihreä hame lilaan neuleeseen. Vihreän sävy voi olla yhtä hempeän pastellinen tai metsänvihreä.



Tämä on yksi ehdoton suosikki lookkini. Laitoin jo kaikki tuotteet ostoskoriin, että saan samanlaisen setin. Päivänkakkarahame yhdistettynä hameen keltaisen sävyiseen neulostoppiin on täydellinen. Ehdoton juhannuslookki joka täydentyy päivänkakkara kangaskassilla. Jalkaan vielä sipaiset keltaiset sandaalit tai ehkä matalapohjaiset ruskeat kesäkengät tai luonnonvalkoiset espadrillokset.



Miten olisi sitten keltaisen ja punaisen yhdistelmä?  Tämä setti on niin karkkinen ja kesäisen sävyinen, tumman keltainen paita yhdistettynä kukkahameeseen on ihana. Hameessa voi olla ihan pieniä keltaisia väripilkkuja kukkien keskiöissä tai terälehdissä, niin paita sointuu täydellisesti. Hiuksiin sidotaan punaisen sävyinen silkkihuivi tai huivin voi sitoa myös pariisilaisittain kaulaan. Jalkaan konjakin sävyiset sandaalit, koroilla tai ei, niin kesäinen city look on valmis. Harteille voi heittää vielä neuleen, valitse neuleen sävy hameen sävyjen mukaan. Se voi tässä tapauksessa olla punainen, valkoinen tai vaikka vaalean vihreä.



Keltaisen kanssa käy moni; sininen, musta ja ruskean eri sävyt, punainen ja vihreä. Puhvihihainen mekko on tämän kesän trendikkäin mekko. Keltaiseen mekkoon voi yhdistää helposti farkkutakin. Sininen ja keltainen toimii yhdessä, eikä siitä tule mieleen heti kuitenkaan Ruotsinlippu. Varsinkaan jos keltainen on hempeän pastillinen. 


Hiushuivi Jimmy Choo / Laukku River Island Mekko Gina Tricot / Farkkutakki Monki /Sandaalit New Look

Myös sininen ja valkoinen toimii keskenään. Vaalean sininen on hempeän romanttinen tyllihameena ja super söpö yhdistettynä mustapalloiseen paitaan. Sinisen kanssa on turha pelätä, ettei musta toimisi. En ehkä yhdistäisi tummansinistä ja mustaa, mutta vaalean sininen sopii hyvin mustan kanssa. Se antaa hieman särmää. Pastellisen bleiserin voi vaihtoehtoisesti vaihtaa mustaan tai pastellin siniseen nahkatakkiin, silloin asusta häviää romanttisuus ja tilalle tulee pientä rock’n’roll vivahdetta, mikä sopii tähän asuun täysin. Mieleeni tulee jopa ehkä upea ja retro 50 -luku.



Ei kommentteja