Helppo niskanuttura töihin


Olen kesällä innostunut käyttämään niskanutturaa. Päälaelle tulee vetäistyä nuttura joka aamu ja usein töihinkin on tullut lähdettyä nuttura päälaella. Muistan joskus kokeilleeni niskanutturaa, muuta se ei pysynyt kasassa kokopäivää.


Löysin Instagramin ihmeellisestä videomaailmasta ohjeen ihan super helppoon niskanutturaan ja haluan jakaa sen myös teille. Olen nimittäin kovasti tykännyt tästä, se on todella tyylikäs ja tuo vaihtelua hiustenlaittoon. Ainoa huonopuoli on, kun makaa sohvalla nuttura jää hassusti aina tielle ja tuntuu maatessa epämukavalta, mutta onneksi telkkaa voi katsella myös kyljelleen. Myös nojaaminen autossa tuntuu aluksi oudolta, sillä ylimääräinen pallero niskassa ei anna pään asettua tavalliseen tapaan.




Voit käyttää nutturaan kaikki hiukset, mutta itse tykkään jättää muutamat kiehkurat kasvoja reunustamaan. Vedä hiukset ponnarille aivan kuin tekisit niskaponihännän. Mutta ennen kuin vedä viimeisen hiuslenkin suoraksi, jätä se vajaaksi. Tee lenkistä pieni, sillä tämä pompula määrää niskanutturan koon.


Ponnarin alta tuleva hiusten latvat kieritetään vain nutturan alun ympärille ja kiinnitetään pinneillä. Voit halutessasi jättää nutturasi näin, se on ihanan huoleton. Voit myös halutessasi sitoa pienen huivin nutturan ympärille tai käyttää scrunchieta. Nutturan tyveen voi myös laittaa kukan tai vaikka rusetin pinnillä kiinni. Kasvojen edessä olevat hiussuortuvat voi jättää huolettomasti auki tai vaikka kihartaa pienille laineille.




Ei kommentteja