Stylistin palvelut / Tanja Styling

Tuntuuko siltä että mikään vaatekaapissasi ei istu kunnolla tai haluaisit uudistaa vaatekaappisi kokonaan uudelleen? Oletko itse muuttunut vai haluatko muuttaa tyyliäsi? Haluaisitko korostaa joitain puoliasi, mutta et tiedä miten? Rakastatko muotia, mutta et tiedä miten osaisit pukeutua oikein?

Jos vastasit johonkin näistä kysymyksistä kyllä, ota minuun yhteyttä sähköpostilla niin autan sinua saamaan sinun näköisesi vaatekaapin. Luodaan sinulle yhdessä uusi parempi tyyli!

Hinnasto:
Personal shopper 50€ / h + alv
Tyylineuvonta* 50€ / h + alv

*Tyylineuvontaan kuuluu vartalo- ja tyylianalyysi sekä shoppailu hetki. Ensimmäisellä kerralla katsotaan minkä malliset vaatteet sopivat parhaiten kropallesi ja mitä materiaaleja ja printtejä sinun tulisi suosia, kestää noin 1,5 h.
Toisella kerralla pääset shoppailemaan valitsemiisi vaatekauppoihisi, joissa olen käynyt valitsemassa sinulle valmiiksi muutamia asukokonaisuuksia.

Ajanvaraukset ja kysymykset sähköpostilla ladymode@outlook.com, olen sinuun yhteydessä jo samana päivänä.

Jos sinulla on yritys ja haluat järjestää henkilökunnallesi virkistysillan, voimme yhdessä suunnitella mukavan illan työntekijöillesi. Pyydä tarjousta sähköpostilla ladymode@outlook.com

Ei kommentteja