Happy day

Eilen kävi niin onnellisesti että kun yritin etsiä vaatekaapistani mustaa Hennesin perus pitkähihaista, niin sitä ei sitten löydy mistään. Käänsin koko talon ylösalaisin että se löytyisi...turhaan. Ei sitä mistään löydy... No nyt on sitten pakko vain ostaa uusi. Mutta tänään oli hyvä päivä töissä ja muutenkin. Huominen iltavuoro muuttui aamuvuoroksi mikä oli aivan mahtava juttu. Ja postilaatikosta löytyi kaksi pakettia Asos:lta. Olin yllättynyt että toimitus oli näin nopeaa, vastahan niitä ihastelin täältä ruudulta ja yllätyin myös siitä että ne oli meidän pienessä tai no normaalinkokoisessa postilaatikossa. Hihi mikä sen parempaan kuin äkkiä sisälle ja katsomaan sitä aivan ihanaa pöllökorua, joka on täydellinen! Kultaisia koruja kun mulla ei oikein ole ja massiivisuus on plussaa.
Toisessa paketissa oli sitten takki! Mun eka parka takki! Vihreä ja siinä on vuori jonka saa pois! Niin kätevää! Käy tosi hyvin tulevaksi talveksi ja nyt syksyksi. Ja se on niin pehmeä, kallis, mutta hyvä sijoitus, ehdottomasti!
I still can't believe that yesterday I lost my basic black long sleeve shirt. I can't find it anywhere, I turn our house upside down and nothing! No idea where it is..maybe I just have to buy new one...
But today was the best! Tomorrows shift has change for morning and when I check our mail box there were 2 packages from Asos. I was so surprised that they were literally in mail box, and it's not even a big mail box, normal size. I fell in love my new necklace. It's an gold owl and perfect add for my jeweler. In another packed I found my very first parka jacket. It's green and I love it. And you can take the lining off. So it's perfect for winter and fall! So handy! It's so soft, expensive but great invest for my closet.

2 kommenttia

  1. Hah, onkoha se katoominen joku ominaisuus noil hennesin mustil pitkähihasilla. Oon nimittäin kokenu ton saman jo kaks kertaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei:D näköjään niitä ei ole luotu meille:D

      Poista