keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Travel size

Pariisin matka lähestyy ja on aika miettiä mitä otan mukaan. Onneksi on keksitty hygienia tuotteisiin matkakoko. Litran pussiin on hankala mahduttaa iso lakka, muotovaahto, ripsari, dödö ja pesuaineet sekä hammastahna. Huono puoli siis on, kun ei laita matkalaukkua ruumaan, litran minigrip pussi on pieni... taidan joutua jättämään muotovaahdon pois ja hiuksiin jätettävän hoitoaineen, tyvikohottajan ja lämpösuojaimen...En kyllä mitään suoristusrautaa taida jaksaa raahata mukaan.
Ainoat mitä matkakoosta minulta puuttuu on shamppoo ja hoitoaine, katselin Yves Rochrilta muutamia vaihtoehtoja ja nämä osuivat silmään.

Ja jos itse kiinnostuit jostain, saat 5€ alennuksen yli 25€ tilauksesta koodilla EAST2013F.
Vasemmalla ylhäällä ensimmäisenä päivävoide. Seuraavan vadelmainen suihkugeeli, vanilijainen vartaloemulsio löytyy seuraavana. Kiilto shampoo ruskeille hiuksille ja vieressä hoitoaine värjätyille hiuksille. Alhaalla vasemmalla on joutsenmerkillä merkitty shampoo ja vieressä herkullisen värinen huulikiilto.

Up on left is day cream. Next shower gel which smell like raspberries. Vanilla body lotion is next on my list. Shampoo for brunette hair and conditioner for colored hair. 
At down row on left is shampoo and next to it lip gloss.

Trip to Paris is right at corner and now it's time to think what I will take with me. Luckily for bath products have invented travel size. Because I don't put my suitcase in hold, I have to fit all my products in one liter bag. It's gonna be hard I will need hairspray, deodorant, mascara, toothpaste and shampoos etc. I was checking Yves Rocher site and I found something what I like take with me to Paris.
If you interest some products, you can get 5€ off if your order get over 25€. Just use code EAST2013F.

*yhteistyössä Yves Rocher

1 kommentti:

  1. What's up, after reading this awesome post i am also cheerful to share my knowledge here with mates.

    Also visit my site: Alore Anti Wrinkle - aloreblog.com

    VastaaPoista