perjantai 19. huhtikuuta 2013

Friday night

Perjantai ilta. Tekisi mieli lähteä lasillisille ystävien kanssa. Pukea korkeat korot, mekot ja paljon kauniita koruja. Laittaa vielä hiukset ja meikki täydellisiksi, jos vaikka saisi katseet kääntymään ;) Mutta mikä kuulostaisikaan paremmalta kuin yö kaupungilla, tanssia, herkullisia drinksuja, hyvä musiikki ja tunnelma katossa. Aamusta sitten hipsiä kotiin ja tanssahdella kadulla muutamat piruetit. Hakea vaikka jostain pizzeriasta pizzat ja syödä vielä ja nauraa illan tapahtumille.
Päivällä sitten heräillä ja toivoa että pizzaa olisi vielä jäljellä....
Weheartit.com
Mutta ei.. Tänään on en lähde, huomenna kun on aamusta oltava töissä... Pyh, olisin mieluusti ollut tuossa ensimmäisessä suunnitelmassa. Nyt vain treenata, sillä innostuin syömään tauolla karkkia... Vielä jos saisin aikaiseksi harjoitella reploja sun muuta...

Hyvää perjantaita kaikille! Jos joku on lähdössä juhlimaan, juhlikaa munkin puolesta :)
Pinterest.com
Friday night. I would love to go drinks with my friends. Wearing high heels, dresses and lots of jewelries. Put my hair and make up looking perfect. Ou night at the town! Dancing, drinking nice looking drinks, good music and feelings on the roof! At the morning walking back home, maybe making few dance moves and get a pizza and eat it before sleep and laughing what had happen at night with your friends. At noon would be great time to wake up and hope you have still some pizza left.
But no! I can't go, I gotta be work at tomorrow morning.. I would love to sick on that first plan...Now I have to work out and training some lines of the script.

So Happy Friday to everyone! If some one is going partying, promise to party my behalf?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti