keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Hollywood heights

Värjäiltiin tänään mun tyvi kasvu ja nyt nämä näyttää niin hyviltä! Ai että, hiukset tuntuu niin pehmoisilta, vaikka onkin hieman kosteat..
Nyt sitten lueskeltu uusinta Trendiä ja katsottu Hollywood Heights sarjaa, johon olen jäänyt aivan koukkuun. Onneksi tämä tulee joka arkipäivä, ettei tarvitse viikkoa odottaa... Suosittelen draamaa löytyy yllin kyllin ja koska katson aina elokuvat ja sarjat aivan tosissaan saa tämä aina sydämeni pamppailemaan ja hymyilemään. Voi minua, ehkä ei tarvitsisi katsoa niin tunteella telkkaria...

Voisin kyllä höpöttää koko päivän tästä sarjasta. Philin roolihahmosta, kovan kuoren alla on oikeasti vain pikkupoika, joka haluaa palata kotiin. Dr. Don sillä ei taida olla puhtaat jauhot pussissa... Chloe... fabulous bitch! Oikeasti kuka uhraa kaiken aikansa johonkin jota ei ansaitse, ja miksi kukaan piinaisi ketään niin paljon tai valehtelisi? Huh... Mutta pidän Cholen tyylistä, siis vaatetyylistä... Niin siisti pukeutumis tyyli ja silti niin rento, hiukset laineella, vaaleat huulet ja jokin väriläiskä asussa, kuten se punainen bleiseri pari jaksoa taaksepäin.
Kaikkein eniten pidän Melissan tyylistä, niin tyttömäinen ja ne hiukset! Oih, muutenkin niin positiivinen höpöttäjä ja kannustava persoona. 
Eddie ja Loreen on ohjelman kohokohta, heillä on sitä kemiaa, niin ilo katsella.. Vielä haluan sanoa jotain Eddien tyylistä... Se on niin tyylikäs! Miksei täällä koti Suomessa ole tuollaisia.. Tästä miehestä voi ottaa mallia, kiitos!
Colored my basal growth and now these look so good and feel so soft too, love my hair! 
Also I had read new Trend magazine and watched Hollywood Heights show on MTV. And again I'm so addictive to this show, thank god it come 5 time a week... I recommend this, lot's of drama and every time I watch this... Actually I watch everything with all my heart. Feeling what the characters feels.... Maybe I should stop that? I guess..
If you want know my pinion  of this fabulous show, use translate... I'm sorry internationals readers...:/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti