torstai 2. toukokuuta 2013

If I could, I would

Olen väsynyt. Huoneeni lattialla eilinen laukku jota en ole jaksanut purkaa, pullo pussi oven vieressä odottaa pääsyään pullonpalautuskoneelle. Sänky petaamatta, tuli kiire aamulla lähteä töihin ja sohvalla kasa vaatteita ja taitaa sängyn alla olla vierailemassa muutama villakoira. Jos vaikka saisin huomenna aikaiseksi siivottua, en kestä olla täällä on likaista. Tekisin sen tänään, mutta silmät ei halua pysyä auki.. En voi ymmärtää miten jaksan lähteä vielä tanssimaan...
Tuntuu siltä että voisin huomisen viettää kotona. Lapaluuta vihlasee välillä, joten se ei ainakaan tykkäisi lähteä töihin aamulla, mutta pakko jaksaa...En rupea lähtemään saikulle. Parantelen sen sitten joskus, kun on aikaa.. niin voisin vietää huomisen Gossip girl:n parissa, sipsi pussi kainalossa ja nenäliinoja varulta vieressä.. Sitä ei koskaan tiedä jos sattuukin olemaan surullisen jakson paikka.
Weheartit.com
I so tired. On floor is my back bag from yesterday, empty bottles waiting to go store. Haven't even made my bed, was too hurry at morning. I hate when my room is so dirty, I will clean it tomorrow. If my eyes would stay open, I would do it now... No idea how I'm gonna survive my dance class?
I got this feeling that I could spend next day at home, watching Gossip girl with bag of chips. And maybe few tissues, never know when it's a sad episode. But I wont ... maybe some other day.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti