maanantai 12. toukokuuta 2014

Divergent

Sisältää juonipaljastuksia!
Includes plot revelations!

Kun hehkutin Divergent, Outolintu elokuvaa ystävälleni hän sanoi että se on kuulemma sekoitus Harry Potteria sekä Hunger gamestä. Nyt kun sitä ajattelee, niin kyllä siinä on pientä samaa, alueet ja tietyn iän saavuttaessa valinta mihin ns. tupaan kuulut.
Siron, kauniin ja rohkean Shailene Woodleyn tähdittämä elokuva on mieletön, pistää itsensäkin miettimään omia pelkoja ja paikkaa mihin kuuluu, olla erilainen kuin muut. Theo James oli Shailenen vastanäyttelijä, erittäin karismaattinen enkä ollenkaan pistäisi pahakseni jos hän olisi minun ohjaajani. Jos meillä nyt olisi nuo samat tavat.. Ja Kate Winslet! Ihan mieletön roolisuoritus, enkä millään olisi uskonut pahikseksi tai samaksi tytöksi joka pelastautui Titanicistä.

When I recommended Divergent movie to my friend, she said that it's like mixing Harry Potter and Hunger Games. Now when I think about it, they do have little same things. Districts and when you reach certain age, choosing ceremony, where do you belong. Beautiful, slender and brave starring actress Shailene Woodley is amazing. And I wouldn't mind if Theo James would be my tutor, well if we would have that same system like them.. The movie made me think everything. My fears, place where do I belong and being different, being me. 
Omg! And Kate Winslet! Amazing performance for her, never would thought that she was the bad guy, definitely not the same girl who survives from Titanic. 
Fear
First jumper Tris.
Divergent❤️
Pics: weheartit

1 kommentti:

 1. Divergent (Http://Www.Divergentpdf.Org/) isn't really just
  one more e-books in a long line of dystopian stories-- it actually is something else.
  It's the first publication in the compelling collection by Veronica Roth, set in future dystopian Chicago, where people have actually been divided right
  into 5 factions according to their personal high qualities.
  Beatrice Prior is faced thanks to the difficult activity of
  deciding on whether to betray her family and also
  leave Abnegation, the faction she has actually expanded up in,
  or take the nt leap to a whole new lifestyle somewhere else.

  VastaaPoista