perjantai 16. toukokuuta 2014

Pompeii


Sisältää juonipaljastuksia!


Includes plot revelations!

Viimeinen leffa postaus, näitä on nyt vain kertynyt ihan mielettömän paljon. Pompeii, koskettava, historiallinen ja traaginen kokemus. Olen aina ollut erittäin kiinnostunut Italian historiasta ja ensimmäisen reissuni jälkeen olen ollu rakastunut Italiaan, vielä jonain päivänä ole kolunnut Pompeiin, Venetsian ja Milanon läpi.
Elokuvaa oli tähdittämässä Game of Thrones tähti, Kit Harrington todella suloinen nuori mies suurilla silmillään oli oiva valinta Milon roolin, siinä oli jotain viattomuutta. Kiefer Sutherland oli omituinen näky, en jotenkaan osannut kuvitella häntä siihen elokuvaan, mutta suoritus oli mainio ehkä liiankin hyvä pahis. Miten toivoinkaan hahmon kuolevan. Koska Pompeiin historia on tuttu ja loppu tietenkin tiedossa, oli ahdistavaa katsoa, kun tulivuori heräili jo elokuvan alussa ja kellään ei ollut mitään hajua mitä oli tapahtumassa ja lopussa olisin niin toivonnut edes jonkun selviävän, vaikka päätähtien, edes jonkun. Tai kyllähän sieltä moni selviytyi, mutta suurinosa sinne tuhkaan hautautui...

Final movie post. Pompeii, touching, historical and tragic experience. I have been always into Italian history and I fell in love after my first trip to there and maybe one day I have been in Pompeii, Venice and Milano. 
Anyway in Pompeii was starring a Game of Thrones star, Kit Harrington really sweet young man with big eyes was perfect for a Milo's role, there were something innocence about him. Kiefer Sutherland on the another hand was odd sight in that movie. It was hard to image him being the bad guy, but he did a really good job and I really hoped that his character would die.. Because Pompeii's history is familiar and you know how that ends, it was distressing watching how the volcano was waking up of beginning of the movie and nobody knows what was going on and in the end I really hoped that some one would be saved, I would have my happy ending.  
Untitled


PompeiiPompeii (2014)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti