maanantai 30. kesäkuuta 2014

Next stop...

Vaikka ilma on kaikkea muutakuin ihana, minulla on ollut aivan mielettömän mukava maanantai. Yleensä kaikki, mukaanlukien minä kiroan maanantaita, mutta onneksi joskus ikävätkin asiat voivat yllättää. Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, olo on muutenvain niin inspiroitunut tai aikaansaava.
Mulla on vielä monta paikkaa missä olen halunnut käydä täällä Helsingissä, mutta en vain ole saanut aikaiseksi. Nyt sitten työkaverin kanssa mietittiin kaikkia kivoja paikkoja ja ehkäpä tänään kerken käymään muutamissa. Listalla on mm. Sokos hotel Torni, Théhuone, The Ounce, Kakkugalleria, Svenska Teatern... ja muutama muu. Missä te haluatte käydä?

Even the weather is everything else than lovely, I had a great Monday. Usually everyone, including me hates it! But luckily sometimes even the nastiest things could surprise you, I don't know why I feel so happy and inspired by, nothing hasn't happened..
I have so many place where I want to go here in Helsinki, but I haven't have a time. Now me and my colleague talk places where we haven't went yet, and we are definitely changing it! So here is couple ones: Sokos Hotel Torni, Théhuone, The Ounce, Kakkugalleria, Svenska Teatern... What are places you want to go next? 
Fur vest Vero Moda / Blouse, Dress H&M/ Wedge sneakers Paris local store/ Bag Michael Kors 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti