lauantai 18. huhtikuuta 2015

Vapiano

Mun on pakko mainita yhdestä todella hyvästä lounas paikasta Helsingin keskustassa, Vapianosta. Se sijaitsee aivan rautatieaseman tienoilla ja on hieman erilainen, kuin tavalliset ravintolat. Vapiano on niin sanotusti pikaruoka ravintola, sillä kun tulet sisään joudut valitsemaan haluatko pastaa, salaattia vai pizzaa ja menet jonottamaan haluamallesi pisteelle. Jonossa päätät mitä haluat syödä ja kun on sinun vuorosi näet kuinka kokki väsää nopeasti annoksesi, saat myös päättää pastasi ja mausteesi.
En ole ennen ollut vastaavassa paikassa, hauska idea ja mielettömän hyvää ruokaa. Omalle lautaselleni päätyi jättikatkarapu pinaattipasta kermakastikkeessa. Kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa, ensikerralla testaillaan, onko pizza parempaa, kuin kotipizzalla.

I have to recommend one lunch restaurant in Helsinki. Vapiano is near to railway station and little different like other restaurants. When you walk in to the restaurant, you have to choose do you want to eat pizza, salad or pasta. When you have decided you want pizza, you go to pizza line and decide toppings on that. When you give your order to chef you watch how he/she cooks it and you can choose spices what you desire. It's a fun new way and so delicious! I got creamy spinach shrimp pasta, yummy! Next time let's see what kinda pizza they offer.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti