torstai 3. syyskuuta 2015

The Horror play

Että on osannutkin viikot mennä nopeasti, miten tuli jo syyskuu? Olen ehdottomasti nyt sitä mieltä että tarvitsen kahdeksannen päivän viikkoon tai edes jokaiselle päivälle muutaman ekstra tunnin. Olen ehtinyt vain pariin viikkoon vain kääntymässä kotona, olisi ihana välillä avata televisio ja katsoa muutama jakso game of thronesia, mutta ei nyt ei ole aikaa. Hyvä kuin kerkeän edes avaamaan läppäriä..

Tänään oli Orimattilassa kauhunäytelmän ensi-ilta. Itseäni harmittaa ihan mielettömästi, etten päässyt paikalle tänään, mutta varmasti voin sanoa että näytelmä saa sinut varpaillesi! Huomenna itsekin pääsen paikalle katsomaan hyytävää näytelmää, jonka itse asiassa olen maskeerannut. Juhlat näytelmää pääsette katsomaan vielä huomenna ja ensiviikon perjantaina sekä lauantaina Orimattilan Jätinpesään kello 21.00. Netflixin voi hyvin vaihtaa ulkoilma teatteriin!

I can't believe it's already September? I definitely need few extra hours every day, I have just visit home and left again. It would be nice to sit and watch few episodes of game of thrones or just open my laptop...

Today was a premiere of a horror play in Orimattila. I feel bad that I had to miss the premier, but I can guarantee that the play will get you on your toes! Tomorrow I can go and see the play where I have been the makeup artist. If you have a free time or you want to switch Netflix to theater, you can tomorrow and next Friday and Saturday go to Jätinpesä 9 pm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti