keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

How are you?

Ajattelin pitkästä aikaa kertoa ihan että mitä minulle oikein kuuluu. Olen kovasti yrittänyt keskittyä koko kevään ajan oikeastaan itseeni; katsonut enemmän mitä pistän suuhuni, karkkia vai vihanneksia? Sekä lisännyt arkeeni useampia treenipäiviä, ja ei minua ei vieläkään näe salilla tai lenkkeilemässä, mutta olen valinnut tanssin ohelle uimisen, joka on ihan mielettömän rentouttavaa ja tehokasta.

On pakko myöntää että voin paljon paremmin, olen myös huomannut kuinka paljon sokerin vähentäminen auttaa, en olisi koskaan uskonut itseni sanovan että vähentäisin sokerin käyttöä, koska olen aina ollut tätä buumia vastaan, en tiedä miksi.

Kerran viikossa olevat herkku päivät ovat nykyään käytössä ja sen kyllä huomaa seuraavana päivänä, jos on tullut tuhottua karkki- tai sipsipussin. Sokeri- ja rasva krapula vetää kyllä energiat nollille, mutta kun siitä pääsee yli, voi taas paljon paremmin. Tähän kyllä tarvitsisin jonkun kikka kolmosen, sillä en ole oikein keksinyt herkkukrapulan ohittamiseen tai nopeuttamiseen mitään tapaa.

I thought to tell you guys little bit how I am doing. I have tried to focus on me past this spring; looking more what to eat; sweets or vegetables and added more exercise days to my week. You still can't spot me at gym or jogging, but I have included swimming to my exercising; and I must say it is relaxing and really effective. 

I have to say that I am doing great, I feel so much better, and I have notice how much better I feel, when I have cut down sugar. I actually never thought I could make that decision, I have always been against that less sugar diet, and I don't even know why. 

I have cheat day every week, so then I'm aloud to eat like candy or chips and I can so tell that at the next day. I hate those sugar hangovers, even I wouldn't eat much, and still I feel so un-energizer. I need a trick to avoid those hungover in a way I could still eat those unhealthy stuffs.
Aamuihmistä minusta ei ole vieläkään tullut, joinain aamuina ihan hävettää että saatan makoilla sängyssä muutaman tunnin vain tekemättä yhtään mitään, maksimissa selaan instagramit, vine ja facebookin. Mutta vielä odottelen, että jonain päivänä minäkin kuuluisin aamuihmisiin....

But still I'm not a morning person, I hate those mornings when I can lie there doing nothing for two hours, maybe check out instagram, vine and facebook, but that's all. I'm still waiting for that day when I will be a early bird.

4 kommenttia:

 1. Ihana, itsekin pyrin liikkumaan paljon, kävin jopa salilla. Minä SALILLA? :D En ole ikinä pitänyt ja nyt päätin sitten mennä ja huhhuh rankkaa oli:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sinä! :) ihanaa että on muitakin jotka eivät pidä salilla käymisestä :)

   Poista
 2. Upeita maisemakuvia! :-)

  http://therewillbesunshine-emilia.blosgpot.com/

  VastaaPoista