perjantai 1. heinäkuuta 2016

Something new by Rachel Zoe

Kävin alkuviikosta kaupungilla pyörimässä, hoitamassa muutamia asioita ja etsimässä sinkkiämpäriä parvekkeelleni. Olen vieläkin ilman ämpäriä, mutta omistan nyt kahdet kengät enemmän, ups.. Jos olisin ollut liikenteessä puolen päivän jälkeen, tuskin olisin edes käväissyt Stockmannilla tai muutenkaan Aleksanterin kadulla. Mutta ennen kymmentä oli hyvä jo lähteä liikenteeseen, lompakkoni ei tosin ollut niin innoissaan reissusta, mutta pitäähän sitä joskus jotain alennus myynneistäkin ostaa.

I was walking around in the city at the beginning of the week; doing some errands, searching for a zinc bucket for my balcony. So I still have no bucket, but I have two new shoes, ups... If I would be in the city after a noon, I wouldn't even go to a Stockman or near to an Alkesanteri's street. But I was already on the move before 10 am and I wondered to stop by on sales if there are no people, and look where it got me.
Olin todella ihmeissäni kun huomasin että Stockmann on ruvennut myymään suosikki sylistini vaatteita. Tai ehkä Rachel Zoen tuotteita on ollut myynnissä kauemmankin aikaa, mutta ainakaan minä en sitä ole tiennyt. Miten mahtavalta tuntuikaan löytää oman idolin upeat kengät alennuksesta ja vielä minun kokoani oli jäljellä. Oi voi, olihan ne ihanuudet pakko ostaa, nyt en astu jalallakaan kauppaan koko loppu vuonna... Okei tuota viimeistä lausetta en usko itsekään, mutta ainakin yritän kovasti olla ostamatta, uusia kenkiä.

I was really amazed that Stockman sells my favorite stylist own label. Or maybe they have been selling Rachel Zoe, but I haven't realized it before. How wonderful it felt when I found those beautiful shoes on sale and there were still my size. I couldn't left those beauties in there, especially coz they were on sale so how could I? Now I won't even step in to a stores at this rest of the year.. Yeah right, like I'm gonna believe that, but I really try not to buy another pair of shoes. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti