My Christmas

Vihdoin ja viimein sain laitettua nämä joulukuvat tänne blogin puolelle. Pientä kuvamateriaa meidän tunnelmallisesta joulusta; johon mahtui hulppea seitsemän kilon kinkku, vihreää mintun makuista valkosuklaakaakaota ja paljon naurun hetkiä.

Finally I had vanquished my technical problems with my laptop and I can share our cozy Christmas pictures with you. Our Christmas included a massive 7 kilos ham, green white chocolate mint flavor hot chocolate and lot of laughter.
Joulu on kyllä ehdottomasti suosikki aikaani vuodessa, vaikka kuinka rakastankin kesää; niitä lämpöisiä kesäiltoja ja auringon paahdetta. mutta kyllä tämä tunnelmallisuus sen voittaa. Joulukuusen tuoksu on yksi parhaimmista tuoksuista mitä tiedän ja se että saa vain olla rauhassa kotosalla, syödä hyvin ja viettää aikaa rakkaimpien ihmisten kanssa, se on kyllä kaikkein parasta. Nyt on hyvä toivottaa 2017 vuosi tervetulleeksi.

Christmas is my favorite time at the year, even though I really love summer; those warm summer nights and the heat, but this time is amazing, all the lights, the Christmas spirit.. wow!
I think the scent of the Christmas tree is the best smell ever and I just love to spend time at home, eating and enjoying the time, with my love ones. Now I really can welcome 2017 here, with smile on my face. 

2 kommenttia