Heikot nilkat

Olen aina kävellyt paljon, valitsen reissuissakin kävelemisen bussien ja metrojen sijaan ja kävelen kilometri tolkulla kaupungilla, en tosin koroissa, mutta tennareilla. On sekin joskus opittu niin kantapään kautta, että pitkille kävelymatkoille, ei laiteta korkoja.
Koska olen jo kävellyt 23 vuotta (tuskin kävelin alle yksi vuotiaana, mutta tässä tarinassa kävelin) niin luulisi jo että se onnistuisi aika hyvin. Mutta ei, tiedättekö sen tunteen, kun kävelette kadulla, korkokengät jalassa ja yhtäkkiä jalkasi pettää ja horjahdat. Niin minäkin, nilkka taipuu äkillisesti ja sitten taipuu koko nainen, hyvä ettei vedä nurin asfaltille.

I have always walked a lot; when I'm abroad, I always choose walking over subway. And because I have walked a lot and I have walked now about 23 years, you would think, that it is going quite well. But no, do you know the feeling, when you are walking down the street and suddenly your ankle fails and you overbalanced. So do I.
Vaikka kävelen 15cm koroilla, 10 sentin, viiden sentin tai nolla sentin koroilla, tämä tapahtuu minulle ainakin kerran viikossa. Mikä siinä on, että ei sitä osaa kävellä, vaikka kävelen joka päivä. Ei tarvitse olla edes kiveä kengän alla, tai pieni rako asfaltissa, ei. Se voi olla vain suora tie ja jalkani päättä että "ei, nyt olet kävellyt liikaa liian hyvin, kaadu!" Tai sitten joku erittäin hyvännäköinen mies kävelee sinua vastaan ja ajattelet että "nyt jalat, skarpatkaa!" Niin ei, muutama itsevarma askel ja taas horjahdetaan, ja aina kun mies katsoo! Juuri sillä hetkellä olen taiteilemassa itseni uudestaan tasapainoon. Tämä ei tietystikään käy silloin, kun kukaan ei katso.

Onneksi osaan nauraa itselleni, ettei tämä minun maailmaani horjuta. Mutta ihmettelen silti, mikä nilkkojani oikein vaivaa. Muistan, että Disney elokuvassa Herkuleksessa, että Megara valitteli heikkoja nilkkojaan. Pitäisiköhän minunkin ruveta käyttämään iskurepliikkinä, minun heikkoja nilkkojani?

And it doesn't matter do I have 15cm, 10cm or zero cm heel on, it happens to me way too often. Why I can not walk right, I don't even need rock under my shoe, it can be a clear straight street and my ankle decides that it's time to spice things up, and the I overbalanced. It wouldn't matter if no one would see that, but most of the time some good looking guy is walking to forward and then I look like a fool who can't walk.

Thank God I can laugh for myself, but I still wonder what is it wrong with me. I remember that Megara from Herkules told that she has weak ankles, maybe I will start to use that as a pickup line as well?
Dress Nelly / Shoes H&M

6 kommenttia

 1. Ei vitsi, minulle käy ihan samallalailla todella todella usein! Viimeeksi nilkkani päätti taipua juuri tuolla suoralla asfaltti tiellä, mutta harmikseni oli tosi vilkas autotie, joten vaaratilanne oli lähellä. Onneksi selvittiin ruhjeentuneella polvella! Ei se auta kuin kävellä lisää ja jumpata nilkkaa että pitäisi itsensä koossa jokin päivä :)! Mutta tsemppiä, tiedän ongelman.

  http://jessyina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Onneksi ei käynyt kuinkaan. Oi tsemppiä sinne myös! Ehkä opimme kävelemään viisikymppisinä kunnolla :)

   Poista
 2. Heikot nilkat voisi ehkä toimia iskurepliikkinä, erottuisi joukosta varmaan ainakin? :D Mä en onneksi mene nurin kauhean usein, mutta sitten kun menen niin menen kunnolla. Ja tosiaan mielellään jossain ihan keskellä kaupunkia, niin että kaikki pääsee todistamaan. Mutta koroista luopuminenhan ei missään tapauksessa ole vaihtoehto!

  Cat's Astrology

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koroista luovutaan sitten, kun jalat lähtee irti, eikö se näin mene :D

   Poista
 3. Ihanat noi korkkarit ja toi viimeinen kuva!! :)

  Ja joo tiedän todellakin ton tunteen kun joskus nilkka ei vaan toimi korkokenkien kanssa :D Ja tähän aikaan vuodesta sitä nyt meinaa olla nenällään millä kengillä tahansa haha :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista