Suosikki puistoni Lontoossa

Palataan hieman Lontooseen ja kahteen ehdottomaan suosikki puistooni. Lontoo on täynnä suloisia puistoja, joissa voi käydä juoksulenkillä, ottaa aurinkoa nurmella, nauttia kupin kahvia penkillä tai pitää hauskaa ystävien kanssa picnicin merkeissä. St. James Park on ihana; paljon kasvillisuutta ja puita jotka antavat varjoa helle päivinä, lammen reunoilla on monta eri lintu lajia ja on hauskaa katsella heidän touhujaan. Yksi iso miinus on että puisto on täynnä turisteja, eikä ihme sillä puisto sijaitsee aivan Buckingham palatsin vieressä.

Let’s get back to London for a while. I want to share few of my favorite’s spots there. London is full of parks, where you can take a quick run, having a coffee on the bench or chilling with your friends on picnic. I like St. James park a lot; it’s full of vegetation and big trees, which can give you protection from Sun on hot day. But one big minus thing is, it’s full of tourists and I can image why, its right next to Buckingham palace.
Toinen puisto joka oikeastaan on se ehdoton suosikkini, on Hyde Park. Iso ja älyttömän laakeat alueet ilman puita saa puiston muistuttamaan usein jalkapallokenttää, kuin puistoa, mutta kun tietää mihin suuntaan menet, löydät ne kauneimmat puiston osat ja joskus aivan vahingossa. Muistan ensimmäisen kerran kun tässä puistossa vierailin, eksyimme sinne ystäväni kanssa, tarkoitus oli mennä puiston läpi, mutta jossain vaiheessa otimme väärän käännöksen ja palasimme lähtöpisteeseen.

Another park is my favorite on, Hyde Park. It’s huge and sometimes it reminds me more of a football field than a park. But if you can find right spots, its lovely place and sometimes those best spots, you can find by accident. I remember when I visited there for a first time ever, me and my friend got lost in there. We had to go through the park, but we did take a wrong turn somewhere and ended right back where we started.

Ei kommentteja