Viesti räjähtää viiden sekunnin kuluttua

Ihana viikonloppu, vaikka se menikin hieman liian nopeasti. Viikonlopun pyhitin ystävilleni, leffa illoille ja liialliselle hyvän syönnille. Käytiin myös ystävän kanssa testaamassa Kampin ravintolamaailman italialainen ravintola, Bastardo.
Olen ennenkin yrittänyt päästä tähän kyseiseen ravintolaan syömään, mutta joko se on ollut kiinni tai tupaten täynnä. Onneksi nyt päästiin vihdoin ja viimein syömään kehuttuun ravintolaan josta näkyi ihana kesäinen Helsinki. Rakastan italialaista ruokaa ja oli kyllä minun pizzani odottamisen arvoista, vaikea sanoa kyllä voittaako se aivan aidon italialaisen pizzan Italian maalla, mutta läheltä kuitenkin viiltää.

Onneksi tällä viikolla on vain neljän päivän työrutistus ja muutama blogi kirjoitus tekeillä, niin päästään nauttimaan pitkää viikonloppua Juhannuksen merkeissä. Energistä viikonalkua kaikille! 
 // What a lovely weekend, I spend it with my friends, watching movies and eating way too much sweets. I finally got to visit Italian restaurant, Bastardo which I have wanted to go all year long, but every time I have tried its full booked or it’s not even opened at all. But finally we made it and it was worth it. I love Italian food and their pizza was almost as good as on Italian ground, so good that you all must try it. 


Luckily this week is short, only four work days, few blog post to make and then it's time to enjoy a Mid-Summer, a long weekend I am really looking for to that. I wish you a lovely week

2 kommenttia

  1. Itse olen sitä mieltä, että aitoa italialaista pizzaa ei kyllä voita mikään :) Siihen sivuun vielä lasillinen talon omaa viiniä, niin sekä mieli että vatsa huokaa.

    VastaaPoista