lauantai 8. heinäkuuta 2017

Remontin jälkeinen vapaus

Olen vihdoin ja viimein päässyt pois remontin keskeltä, tai itse asiassa vain pois hupun alta. Mutta rakennuksen toisen puolen kehikot ja huput eivät minun elämääni koske, harmi vain hielle jotka asuvat juuri tuolla puolella.

Miten ihanaa onkaan saada kunnon auringon paiste asuntoon, kun aamulla herää siihen että koko asunto on valoisa. Tämä jos mikä virkistää mieltä, yhtä paljon jopa kuin kahvi. Nyt parvekkeeni on täyttynyt kukista, yrteistä ja sohvatyynyistä. Voisin vain oleskella suloisella parvekkeellani koko päivän. Vaikka sataisi vettä kaatamalla, voisin kietoutua vilttiin, hakea kupin teetä ja kuunnella sateen ropinaa. Nyt kun on taas mahdollisuus olla parvekkeella, on siitä otettava kaikki irti.

// Finally it happened; the remodeling of my building is done. Well my side is, but other side is still under a hood, good for me, bad for them who lives at the other side 


I love to wake up when the sun has lightened my whole apartment; it clears my mind and wakes me up as good as coffee. Now my balcony is full of flowers, herbs and cushions. I could stay here forever, this is so cozy. I wouldn’t mind even it would rain; I could wrap in a placket, get a cup of tea and listen how rain drops would hit on windowsill.
Jacket Only / Dress Tiger Of Sweden / Necklace Glitter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti