Ikuinen ongelma; rypistyvä kauluspaita

Tiedätkö sen tunteen kun aamulla silität valkoisen kauluspaitasi. Annat sen kuivua henkarilla, jos olet käyttänyt höyryä ja paitasi on hieman kostea. Puet klassisen paidan päällesi ja istut alas. Katsot alas ja huomaat että paidan helma on jo aivan rytyssä.

Mikä siinä on että kauluspaita on hankala pitää suorana, mitä jämäkämpi kangas, sitä enemmän se rypistyy. Tätä kiroan joka kerta, kun vedän ylleni varsinkin aavistuksen pidemmän puuvillaisen kauluspaitani. Onneksi tätä paitaa ei kuvattu läheltä, sillä se olisi paljastanut ikävän salaisuuden: ”en osaa pysyä suorana!”

Onneksi en tarvitse kunnon business kauluspaitaa, jonka on pakko näyttää siistiltä. Koska se olisi
mahdoton tehtävä ainakin minun nykyisilläni paidoillani. Onneksi kukaan ohikulkia ei kurtista kulmiaan, kun kävelen ohi aivan ryppyisessä paidassani.

// Do you know the feeling, when you iron your white shirt. Let it dry a moment on your hanger, wear it and notice it is all wrinkled up. Why it is so hard to keep shirts straight? If the fabric is sturdy than a light, changes are your shirt is not going to stay straight. I hate this, every time when I am wearing my little longer shirt, 100% cotton, this happens to my shirt. Luckily I don’t have any detail pictures, otherwise my shirt would tell you a secret: “I can’t stay straight!” Luckily I don’t need a formal shirt, I am not a business woman. If I be, I would need a new shirts.
Jacket Gina Tricot / Shirt Marc O'Polo / Watch Jet Set Addiction

Kuvat: Ilari Lehtinen

2 kommenttia

  1. Jep, mulla on aina toi sama ongelma että kauluspaidat rypistyy :D Just ne paidat joiden pitäisi olla siistimpiä ja nätimpiä yksilöitä eli ei rypyssä. Tosi upeita kuvia! :)

    Elli

    VastaaPoista