Hempeää roosaa pikkujoulujen juhlapuketumiseen

Pikkujoulu kausi on alkanut ja varmasti monet ovat jo yhdet pikkujoulut viettäneet, mutta monet kemut ovat vielä varmasti tulossa. Minun ensimmäiset pikkujoulut ovat viikonloppuna perheeni parissa, joten hieman rennompi asukokonaisuus on tiedossa. Ehkäpä lämpöinen pörröneule ja siisti musta hame olisivat tämän viikon juhla-asu?

Loin muutaman asukokonaisuuden Zalandon valikoimista, joista sinäkin voit ottaa ideoita loppuvuoden iloisiin juhliin. Vaikka kaupat täyttyvätkin kimaltelevista paljeteista sekä ylellisestä sametista, voi silti pukeutua pikkujouluihin hieman hillitymmin. Kävisikö perinteisen punaisen värin tilalle hempeä roosa ja jos kimalteen pitäisi vain asusteissa?
Pehmeitä neuleita en vain osaa vastustaa ja miksi edes pitäisi? Juhlavan mekon kanssa voi helposti pukea rennon neuletakin, paitsi jos etiketissä lukee black tie. Pehmoinen neuletakki luo herkkyyttä kokonaisuuteen ja lämpöä viileisiin iltoihin. Paksu neuletakki toimii myös lämpöpatterina jos työpaikan juhlat pidetään kylmässä toimistotilassa ja sormet muistuttaa töissäkin pikkuhiljaa jääpuikkoja. Vai onko se ongelma vain minulla? 

// Holidays are getting closer and it means that office and friends Christmas parties had arrived. Some of you probably have had your first parties already, but my first is coming this weekend; nothing big, just a cozy and lovely gathering with my family.

I created few look ideas from Zalando. Even though the stores are full of glitter and velvet, I think this year we could keep it little simpler, don’t you think? Why won’t we change the classic Christmas red to a light rose and keep the glitter only on accessories? And I can’t say no to warm sweaters and cardigans and why would I? A soft cardigan is a great fit with a dress, except if the dress code is black tie.*Yhteistyössä: Zalando

Ei kommentteja