Ihanaa joulua rakkaat lukijat!

Ihanaa joulua kaikille! Tämä tyttö vetäytyy some maailmasta pariksi päiväksi ja nauttii sydämensä kyllyydestä joulusta. Syön niin paljon, että voin huonosti ja ahmin silti hetkenpäästä vielä lisää konvehteja makean nälkään tai kinkku voileipiä jos suolaisen nälkä iskee. Hautaudun sohvalle katsomaan Disney elokuvia ja nautin perheeni seurasta.

En malta odottaa, että pääsen syömään jouluruokia, sitä olen odottanut luultavasti kaikkein eniten; kinkkua, porkkana- ja perunalaatikkoa ja varsinkin sitä joulukinkkua. Lautaseltani löytyy kyllä muutakin kuin vain näitä kolmea herkkua, mutta nämä ovat ne jotka pääsevät top 3 listalleni jouluruuista.

Mikä on teidän suosikki kohtanne joulussa? 


// Merry Christmas to all! I am shutting my computer down and start to spend time with my family and enjoy of Christmas. I’m going to eat so much till it hurt and after that I’m going to eat some more sweets. I have waited so long time till I can eat those Christmas treats again; ham, carrot- and potato casserole. Those are my favorite foods and I am thrilled. Of course I am going to spend lot of time on sofa and watch Disney movies so I can feel like a kid again.


What is your favorite time at Christmas? 

2 kommenttia