Vanhalla mekolla kohti uutta vuotta

Mitä jos tänä vuonna ei ostettaisikaan uutta uudenvuoden mekkoa? Mitä jos käytettäisiin sitä minkä olet ostanut täydellisenä löytönä viime alennusmyynneistä? Tiedän tiedän, uusi tuntuisi vain paljon paremmalta, kuin vanha jota käytin viimeksi kaksi vuotta sitten. Entä jos uuden asun sijasta hankkisit jotain mikä piristää vanhaa mekkoa tai puseroa. Uusi kaulakoru tai näyttävä sormus? Pikkulaukku tai uuden vuoden säihkettä sisältävä jakku?

Itse ainakin ajon pysyä lujana ja käyttää vanhaa kunnon luotto pikkumustaa mekkoa. Asustan sen niin kivasti, että ihmettelen, miksen ole aikaisemmin tehnyt näin. Aiotko kokeilla tätä kikkaa? Loin sekä juhlavan että hieman rennomman kokonaisuuden samojen kenkien ja mekon ympärille. Tämä toimii myös muidenkin asujen kanssa kuin mustan tyylikkään housuhaalarin kanssa. Ei haittaa jos valitset pikku mustan tai kimaltavan puseron ja tyylikkäät suorat housut. Ei ole väliä onko mekkosi tai puserosi minkä värinen tahansa, toimii tämä idealtaan kaikenlaisten kanssa. Poimi suosikkisi näistä ja rakenna oma täydellinen asukokonaisuutesi.


// What would you say if you wouldn't buy a new New Year’s Eve dress? What if you would wear that one perfect dress, which you found at last sales? Yeah I know, new is always better, but what if you buy something else for your old dress. Maybe new necklace or showy ring? Perhaps a colorful clutch or blazer?


I'm going to use my classic little black dress and I will accessories it so fine that I will wonder why I never did this before. Are you going to try this with me? I created two types of accessories around same black jumpsuit and heels. Another is more dressy and another one is more casual, choose your favorite items of the look and create your own fine New Year look. It doesn't matter if your outfit is not going to be jumpsuit. It can be little black dress as mine or any color, choose whatever you like. A sparkling blouse and black trousers, rainbow colored blouse and skirt. You can easily add your favorite things on board to your own look.

2 kommenttia

  1. Oi on kyllä kauniit kokonaisuudet molemmat ♥ Mun mielestä kanssa vanhaan luottomekkoon yms. voi tuoda uutta ilmettä asustamalla sen täysin erilaisesti! Aina ei tarvitse ostaa uutta :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista