Miten pukea mammafarkut

Mammafarkut. Ne kuulostavat juuri siltä mitä ne oikeasti ovat; 90-luvun, huonosti istuvat suorat farkut, jotka olemme nähneet äitiemme päällä (sori äiti). Nämä kuuluisat mammafarkut ovat nyt kuuminta huutoa ja myös minä olen innostunut tästä trendistä tänä talvena. Tosin en vielä ole saanut aikaiseksi sellaisia ostaa, enkä ole yhtään varma istuvatko ne minun päälleni ollenkaan.

Miten sitten voit pukea tyylikkäästi huonosti istuvat housut. Vältä laatikkomaisia yläosia, sillä se saa näyttämään sinut paksulta. Suosi sen sijaan laskeutuvia yläosia, ei haittaa vaikka yläosa on hieman väljä, kunhan se laskeutuu kauniisti. Jakku tai nahkatakki on hauska lisä ilmavan paidan kanssa ja tekee asusta todella rennon näköisen.


Mammafarkut eivät ole se siistein housu, mutta esimerkiksi pitsi paita ja korot tekevät asusta erittäin naisellisen ja tyylikkään, näin asukokonaisuus sopii esimerkiksi illallis-treffeille. Jos olet hieman virallisemmassa työpaikassa jätä nämä housut suosiolla vapaa-ajalle tai pukeudu niihin jos teillä on casual Friday -teema päiviä.  

Koska vielä on talvi ja pihalla on pakkasta, näillä housuilla saat kyllä nilkkasi palelemaan. Mammafarkut ovat vajaa mittaiset ja loistava valinta kun pihalla rupeaa näyttämään enemmän keväältä. Mutta jos kuitenkin haluat käyttää niitä jo nyt, valitse housujen kanssa pitkävartiset sukat. Tavalliset nilkkapituiset värikkäät tai kuviolliset sukat ovat hauska valinta, vielä jos sama väri toistuu esimerkiksi paidassasi tai laukussasi saat kokonaisuuden näyttämään yhtenäiseltä. Jos vain uskallat olla hieman erilainen, tätä kannattaa kokeilla, valitse matalavartiset kengät, jotta saat sukan varren näkymään. 


*Yhteistyössä: Zalando

2 kommenttia

 1. Mammafarkut ovat kyllä täyttä rakkautta! Multa löytyy kaapista muutamatkin eriväriset versiot :) Suosittelen kyllä kokeilemaan, esimerkiksi H&M:ltä mä olen löytänyt mun lemppariparit!

  https://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos vinkistä, pitää käydä kurkkaamassa :)

   Poista