Ei niin imarteleva paita

Ihanaa vappua kaikille ja vielä aurinkoista sellaista. Pihalla on ihanan lämmin, hieman tuulinen, mutta pitkästä aikaa täydellinen vappusää, ei sada vettä! Jos iltapäivää vietetään näin keväisissä merkeissä, on illastakin tultava loistava. Sillä en suostu kävelemään pihalla vesisateessa, muuten minun viimeisetkin laineet hiuksistani lässähtävät. Miten voikaan olla tyttömäiset ongelmat tänään, mutta sen siitä saan kun halusin laittaa itselleni vappukiharat, mutta kunnon kiehkuraa en saa vain millään luonnistumaan, aina menee laineiksi. Vielä ikävämpää on se kun yrittää tehdä laineet, niin sitten tulee suoratukka, en vain koskaan onnistu hiusten kanssa. 
Minulla ei ole ollut sitten yläasteen tai varmaan ala-asteen jälkeen helium ilmapalloja ja nyt minun oli tänä vuona sellaiset saatava. Olisin varmasti ottanut kadulta sellaisen Minion tai Pikachu – pallon, mutta laumallinen Pikachu palloja olisi ollut jo hieman pelottava, joten päädyin tavallisiin klassisiin palloihin.


Asukuvat olisin halunnut ottaa kadun varrella tai jossain suloisessa puistossa. Mutta minun onnellani olisin vahingossa päästänyt pallojen narusta irti ja pallot olisivat lennelleet kaukaisuuteen ja minä olisin jäänyt itkemään keskelle puistoa, aivan niin kuin pienenä tyttönä. Joten turvauduin lasitettuun parvekkeeseeni, täältä ne eivät ainakaan pääse karkaamaan, ainoastaan poksahtamaan jos olisivat löytäneet jostain edes aavistuksen terävämmän kulman. Mutta ehjänä selvittiin ja nyt voin katsella näitä kyllästymiseen asti turvallisesti sisätiloissa. 
Vappuasuni on hyvin yksinkertainen; löysä kirjava pusero joka tosin kuvissa saa näyttämään sen, että minulla olisi vauva maha. Tämä paita sitten ainakin piilottaa ne kaikki munkit mitä tulee tänään herkuteltua. Viskoosipaidoissa on aina hyvä puoli, että ne laskeutuvat kauniisti, mutta kun pistät hieman helmaa hameen sisään, jotta saisit hieman asuun kontrastia. Laskeutuminen ei enää toimi vaan, tekee sinulle ikävän pussin mahasi kohdalle. 
Pusero Marc O'Polo / Hame H&M / Kello Topshop 
Laukku Spirit store / Avokkaat Selected Femme 

Lue myös:

Ei kommentteja