Ei enää huonolaatuisia koruja


Äitien päivä on pian ovella, onko jo äitikullalle ostettu jo lahja? Minusta ihana lahja omalle äidilleni olisi ihana yksinkertainen koru. Vaikka jokaisen äiti ei kauheasti koruja pitäisi, kaunis hopeinen sormus voisi olla silti mieleinen. Siinä se voisi koristella sormessa päivästä toiseen, tai entä korvakorut? Niitä ei tarvitse usein edes vaihtaa, varsinkaan jos olet kuin minä ja vaihdat korvakorut puolen vuoden välein tai silloin, kun yksi on taas tipahtanut korvasta ja hävinnyt tielle tietämättömille. 
Olen aivan varma, että jokainen nainen arvostaa pientä korua varsinkin jos se on laadukasta. Sillä mikään ei ole niin inhottavaa, kun kullan väri alkaa haihtua ja koru muuttuukin läiskikkään punaiseksi. Tai jos köytät sormusta koko päivän ja kun otat sen pois, sormesi onkin vihreä. Vihaatko sinäkin tätä, niin minäkin. 

Ikävää on, että laadukkaat korut maksavat aina paljon, joten niitä ei raaski juurikaan ostaa. Onneksi törmäsin kuukausi sitten pieneen ranskalaiseen nettikauppaan, Brothers and Sisters. He myyvät mitä ihanimpia koruja; siroja, elegantteja ja oikeasti laatutavaraa vielä kohtuu hintaan. Enää ei tarvitse maksaa maltaita saadakseen laadukkaita koruja.
Kauniin elegantin sormuksen löydät tästä

 Oma ostokokemukseni oli mieleinen, kun tilasin itselleni uusia koruja. Sain hyvän palvelun asiakaschatissä ja pakettini saapui viidessä päivässä, kun se oli laitettu Ranskan varastolta matkaan. Olisi se varmasti tullut nopeamminkin, mutta viikonlopun takia, se ei päässyt niin nopeasti perille.

Jos tilaukseni olisi ollut yli 100e, olisin saanut nopean kuljetuksen ilmaiseksi jopa kahdessa päivässä! Sain silti standardin 5-7 päivän kuljetuksen ilmaiseksi, joko olen liian pihi, mutta en raaski pulittaa koskaan mistään matkakuluista. Mikä parasta kuljetuksessa oli, minun ei tarvinnut hakea pakettiani postista, vain se oli tupsahtanut sisään minun pienestä postiluukustani. Tilasin itse kolme tuotetta ja olen varma, että samaan kuoreen olisi mahtunut myös neljäskin korurasia.
Ruusukultaiset apilanlehti korvakorut löytyvät täältä

Vielä kerkeät tilaamaan äidillesi pienen lahjan äitienpäiväksi. Jos tilaat sen tänään, saat sen kotiisi standari kuljetuksella ilmaiseksi. Voit jättää myös tilauksen tekemisen vielä alkuviikkoon, jos haluat shoppailla jotain myös itsellesi. Isommalla summalla saat ilmaisen nopean kuljetuksen, mikä saapuu perille parissa arkipäivässä. Tekstin lopusta löydät vielä alennuskoodin kyseiseen korukauppaan.

Jos tilauksesi ei sitten miellytäkään sinua tai äitisi olisikin halunnut kullan värin sijaan hopeisen. Tai jos korut eivät olleet niin kauniita luonnossa kuin kuvissa, voit aina palauttaa tuotteet ja vielä ilmaiseksi. Harva ulkomaalinen yritys antaa palauttaa tai vaihtaa tuotteet ilmaiseksi, mutta Brothers and Sisters kaupalla, se onnistuu. 

Haluatko ilahduttaa äitiäsi pienellä korupaketilla tai hemmotella itseäsi? Kun käytät alennuskoodia ladymode.tanja30 saat koko ostosummasta -30% alennuksen. Shoppailemaan pääset kätevästi tästä.
YinYang tyylinen käsikoru on hieman erilainen, mutta yhtä uniikki, kuin kantajansakin. 
Tämän ihanuuden löydät tästä.

Ei kommentteja