Minun viikonloppuni: Muotinäytös, terassikeli ja hauvavauva


Viime viikonloppu on ollut todella kiireinen, iltaisin kotiin päästyäni, olen vain ollut aivan naatti. Viime perjantaina viikonloppu sai hyvän startin, sillä kävin katsomassa töiden jälkeen Marimekon muotinäytöksen Espan puistossa. Näytös oli aivan ihana kaikkineen kesävaatteineen; raikkaita kuoseja ja pirteitä värejä. Oli myös mukava huomata, ettei näytöslavalla kävellyt pelkkiä langanlaihoja nuoria malleja, vain mukana oli myös xl-malleja sekä charmikkaita harmaahapsia.
Lauantaina töiden jälkeen suuntasimme serkku tytön kanssa nauttimaan aurinkoisesta kesäillasta ja samalla tuli testattua Allas sea pool. Voin varmasti sanoa, ettei tämä kerta ollut viimeinen, sillä kesällä on aivan pakko päästä nauttimaan aurinkoisista päivistä tuonne altaille. Mukaan vain aurinkorasvaa, hyvä kirja sekä parhaat ystävät, siitä saa aivan loistavan päivän nimittäin aikaiseksi. Tällä kertaa emme päässeet altaille asti, vain jäimme nauttimaan lasilliset kattoterassille.
Sunnuntain vietin erittäin rennoissa merkeissä. Lähdin ystävän luokse katsomaan heidän uutta koira vauvaansa. Tämä herttainen pieni energiapallo sai minutkin taas valtavaan koirakuumeeseen, toivoisin niin saavani itselleni tuollaisen pienen ihanuuden pitämään minulle kotona seuraa. Minusta olisi ihana saada leikkiä harvasäepäivä, rapsutella toista televisiota katsoessa ja vihdoin joku saisi minutkin raahattua lenkille. Valitettavasti kuvaa ei minulla ole jakaa tästä pienestä söpöliinistä.

Samalla reissulla tuli käytä totta kai jäätelöillä ja ensimmäistä kertaa Helsingissä asuessani, tutustuin Herttoniemen rantaan. Minun näkemykseni teollisuusalueisesta Hetrsikasta muuttui aivan kertalaakista, tämä paikka on kyllä aivan ihana.

Lue myös:

Ei kommentteja