Miten valita täydellinen laukku juhliin

Kesä on juhlien aikaa; on kesähäitä, festareita ja ihan vain grillijuhlia ystävien takapihalla. Varsinkin kesäisin Suomalaisten tanssijalka alkaa vipattamaan. Näin spontaanisti terassilla sivistynyt illanistuminen saattaa venyä yönpikkutunneille keskustan trendikkään klubin tanssilattian valtaamiseen.

Juhliin on tietysti panostettu, hiukset ovat sievästi ojennuksessa ja ylläsi sinulla on vaatekaappisi parhaimmat vaatteet. Usein kumminkin kuuluu kysymys, mihin ihmeeseen tungen puhelimeni, lompakkoni ja avaimet? Saati huulipunan, tamponit sun muut tuotteet, mitä nyt jokainen laukussaan pitääkään.
Inhoan itse kantaa paljon tavaraa mukanani juhlissa, vain tarpeelliset riittää. Puhelin, kortit, avaimet ja huulipuna, muut yritän jättää kotiin. Pieneen laukkuun nämä saa juuri mahdutettua.  Mutta mitä jos olet lähdössä festareille? Juomapullo on pakko saada mukaan, aurinkolasit ja kotelo tietysti silmälaseille. Aurinkorasvaa, sadeviitta varmuudenvuoksi, lompakko tietysti, ehkä lisää glitteriä ja lakkapurkki. Pieni meikkipussikin olisi toivottu, jos vaikka sataa ja ripsarit joutuvat poskille. Mukaan pitäisi saada vielä ylimääräinen neule tai takki, koska illalla on tietysti kylmä.

Nyt kuulostaa jo siltä, että tarvitset matkaasi ison weekend laukun. Yritetään pitää kaikki minimissään, pienellä olkalaukulla varmasti pärjätään. Vyölaukku olisi trendikäs valita, mutta toimii vain jos on luvattu yöhön asti hellettä, ei sadetta ja tietysti, että pääset illalla jo kotiin. Näin tarvitset mukaasi vain lompakon, avaimet ja puhelimen. Vesipullo menee hyvin kädessä, aamulla laitat ihollesi ekstra paljon aurinkorasvaa ja meikin valmiiksi ja varsinkin kestäväksi, ettei helle sulata glittereitä pois kasvoiltasi. Mukaan mahdutat ehkä ripsarin ja puuterin.

Isommalla laukulla tai pienellä sievällä repulla pärjäät viileämmänkin päivän. Sade viitta onneksi menee pieneen tilaan, neuleen ja takin voit valmiiksi sitoa vyötäröllesi, ettei se vie tilaa laukussasi. Ja volá kaikki tarvittava on mukanasi.

Kesähäihin ja muihin illanistujaisiin on helppo ottaa pieni clutch tyylinen laukku mukaan. Et kuitenkaan tarvitse mitään erikoista mukaasi. Tyttöporukassa on aina joku jolta löytyy extra tamponeja, lakkaa tai huulirasvaa. Voitte vaikka päättää aikaisemmin kuka ottaa mukaan laastarit ja keltä löytyy tarvittaessa huulikiiltoa.
Toinen ongelma on ne ystävälläsi pidettävät puutarha juhlat. Pienilaukku on hyvä, mutta kuka jaksaa sitä kantaa olallaan koko päivää. Hölmöltä näyttää kun kävelet ympäri taloa laukku olallasi. Mutta jos jätät sen ystäväsi huoneeseen laukkuparkkiin, on puhelimesi silloin siellä kun Tinderiin tulee mielenkiintoiselta henkilöltä viesti. Nämä juhlat ovat siitä hyvät, sillä lompakon voi jättää helposti kotiin, ellet ajatellut meneväsi kotimatkallasi Mäkkärin drive in:lle.

Jos olet super trendikäs, pikkulaukun näköinen suloinen vyölaukku toimii ehdottomasti tälläkin kertaa. Jos asussasi on taskut, sujauttaisin avaimet taskuun ja puhelimen kuorissa olisi tilaa kortilleni. Puhelin menee helposti kädessä juhlissa kuin juhlissa. Jos taskuissasi on tilaa tai puhelimesi on niin pieni, että se sujahtaa sinne, olet voittanut lotossa ja sinulla ei ole huolen häivää.

Toinen loistava kikka on, jos sinulla on plus one mukana ja hänen povitaskustaan löytyy tietysti tilaa sinun avaimillesi ja huulipunalle. Muuten joudut valitsemaan sen pienen kätevän laukun. Jos kuitenkin myönnät tappiosi ja valitset laukun, kuten minä melkein aina. Tee se niin kuin voittaja, tee asukokonaisuudesta niin täydellinen, että laukkua on pakko kuljettaa mukana. Sillä ilman täydellistä laukkuasi asukokonaisuutesi näyttäisi vajaanaiselta.


*yhteistyössä: NA-KD

2 kommenttia

  1. Tosi kiva ja hyödyllinen postaus! Laukun valitseminen jostain ihmeen syystä stressaa aina liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikö vain. Ihanaa että pidit postauksesta!

      Poista