Meno vinkit I love me-messuille

I love me messut alkoivat tänään ja kestävät siis sunnuntaihin asti. Pääsin pika visiitille pariksi viimeiseksi tunniksi paikan päälle, mutta huomenna ja sunnuntaina olen siellä koko päivän imemässä uutta informaatioita uusista kauneus ja muoti trendeistä.

Olin unohtanut kuinka isolla kaavalla näitä messuja järjestetään. Eri merkkien messu ständejä on ihan älytön määrä, enkä millään muistanut koskaan mistä suunnasta oikein tulin ja mihin sitä kannattaisi seuraavaksi mennä. En tiedä pyörinkö siellä vain ympyrää hölmön näköisenä.
Paljon kaikkea mielenkiintoista sieltä oikein löytyi. Olen kovasti ollut innoissani luonnon kosmetiikasta varsinkin jos se on vielä kaiken lisäksi luomua. Luonnon kosmetiikka on kovin lähellä sydäntä, vaikka silloin tällöin harhaannunkin ostamaan jotain muuta.  Tutustun tämän päivänä pariin uuteen luonnonkosmetiikka merkkiin Beauty Garden, Ecooking sekä Twist be. Näistä merkeistä kuulette vielä enemmän syksyn mittaan.
Tapahtumaa on paljon, Twist be:llä tehdään upeita glitteri merkkejä ilmaiseksi, kun ostat yhden heidän tuotteensa. Lettimestari Matti Airola tekee lauantaina upeita lettikampauksia NBI Nordic beauty pisteellä.

Listasin pari omaa must have luentoa, joille on pakko päästä.

Lauantai
I love fashion -muotinäytös klo 11.30, 13.00, 14.30, 16.00 Halli 1
Katja Kokko esittelee korealaisen ihonhoitorutiinin klo 10.30 Natural Goods Company 6F48
Kevään 2019 hiusväri- ja muotitrendit klo 15.30 Forum
Maskeerauksen SM-kilpailu ja Helsinki Creative look klo 10.30-16.30 Halli 7
Editorial-look by Ida Ekman klo 15.00 Forum
Skumppajooga (60min) klo 13 Sali 2
Sunnuntai

I love fashion –muotinäytös klo 12.00, 14.00, 16.00 Halli 1
Biohakkerin stressinhallinta: hallitse hermostosi, palaudu tehokkaasti ja saavuta unelmasi klo 10.30 Klinikka-lava
Luonnonkosmetiikan syksyn trendit klo 13 Forum
Katja Kokko esittelee korealaisen ihonhoitorutiinin klo 12.30 Natural Goods Company 6F48
Skumppajooga (60min) klo 16.00 Sali 2
 
Olin todella typerä sillä en suunnitellut yhtään tämän päivän messuiltaa. Pyörin kuin päätönkana tietämättä mihin kannattaisi mennä. Joten kun tulet messuille ja mielellään sitä ennen, suunnittele ja aikatauluta hieman missä kaikkialla haluat käydä. Ota ylös pakolliset luennot ja kilpailut jotka haluat nähdä. Kannattaa varaa hieman pelivaraa, sillä ihmisiä on paljon liikenteessä ja et luultavasti kerkiä toiselle luentolavalle parissa minuutissa. Suosittelen myös karttaa mukaan, ettet juokse vahingossa väärään suuntaan. Harkitsen myös itse kompassin ottamista mukaani, minä ja huono suuntavaistoni ehdottomasti tarvitaan lisäapua.

Ota mukaan mukavat kengät, joilla jaksat kävellä koko päivän. Suosittelen myös ottamaan mukaan vesipullon ja kevyen laukun, ettei tavaran paljous tapa hartioitasi.

Ei kommentteja