Lahjaopas tulevaan jouluun


Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kuinka moni on pohtinut päänsä puhki mitä ostaa läheisilleen joululahjaksi? Luulisi, että kahden kymmenen vuoden lahjojen ostamisen jälkeen ideointi helpottuisi. Vai onko sitä jo ostettu kaikki tarpeellinen ja kukaan ei oikeasti tarvitse enää yhtään mitään.

Hyvin mahdollista, mutta kuinka hankalaa on hankkia aineettomia lahjoja? Ehkä lahja johonkin huikeaan elämykseen. Muuten suosin ainakin itse jotain konkreettista. Voi olla etten ole vain keksinyt tarpeeksi hyvää aineetonta lahjaa.

Aloitetaan miehistä, koska heille on aina vaikeampi ostaa yhtikäs mitään. Tyylikäs mies voisi tykätä pehmeästä paketista, josta löytyisi miellyttävän tuntuinen, klassinen merinovillainen neule, paketissa voisi olla myös uusi nahkainen korttikotelo tai jonkinlainen koru. Jos poikaystäväsi käyttää töissään pukua, miten olisi uusi solmio tai nahkainen läppärilaukku? Kiireinen mies varmasti arvostaa myös mukaan otettavaa takeaway mukia.

Kosmetiikka lahja miehelle voisi olla parranajo välineet, niin uusi kone kuin partavaahtokin. Ehkäpä uusi tuoksu vanhan partaveden tilalle, joka on pian loppumassa. Kotoisissa oloissa viihtyvälle miehelle hyvä hankinta voisi olla aamutakki, tohvelit tai pyjama, jos poikaystäväsi ylipäätään sellaista käyttää.

Mitä isäsi tai veljesi harrastaa? Nyrkkeilysäkki autotalliin tai ehkä vain painot ja kuminauhoja, jos oman treenihuoneen tekeminen autotalliin arveluttaa. Tai miten olisi uudet kuulokkeet tai kirja? Kokkaajalle pastakone tai tehosekoitin, vai miten olisi tyylikäs leikkuulauta tai vaikkapa vain uusi kahvinkeitin.

Mitä sitten ostaa äidillesi, siskolle, tyttöystävälle tai parhaalle ystävällesi?  Hemmottele äitiäsi kynttilöillä, huonetuoksuilla tai herkullisen tuoksuvilla ihovoiteilla. Pehmeässä paketissa voi olla uusi pyyhesetti, aamutakki tai silkkinen pyjama. Tyttöystävää voi helposti hemmotella uudella kellolla tai kauniilla korulla, jos kokojen arvioiminen ahdistaa.

Jos et osaa arvioida ystäväsi tai siskon makua tuoksuissa tai kylpytakin valinnassa, voisit päästä helpommalla ostamalla keittokirjan tai kuulokkeet? Urheilusta innostunut arvostaa uutta jumppapatjaa tai juomapulloa, valitse lasinen vaihtoehto pullolle, vähentääksesi muovin kulutusta.


Ei kommentteja