Kesältä jääneet suosikit

Kesältä on jäänyt entuudestaan tuttuja sekä ihan uusiakin herkkutuotteita omalle käyttölistalleni. Loppu kesästä huomasin käyttäväni aika useinkin bandana huivia hiuksissani. Se toimi niin hiuspantana kuin ponnarin tai nutturankin ympäri kiedottuna hiuskoristeena. Nämä huivini ovat varmaan omalta ala-aste ajoiltani, milloin huivia käytettiin oikeasti huivina hiuksissa. Varmasti kaikki 90-luvun lapset muistavat tämän ei niin tyylikkään hiustrendin. Onneksi en heittänyt koskaan omia huivejani pois, sillä nyt niille on tullut käyttöä. Varsinkin nämä kaksi väriä ovat olleet suosikkejani tänä kesänä.


Kuka ei rakastaisi suklaata? Maistoin kesällä ensimmäisen kerran Tony’s chocolonely suklaata. Tätä suklaata kun ostat, teen hyvän teon sillä Tony’s ei käytä orjatyövoimaa suklaanviljellyssä. On harmillista, että tämä pieni suklaalevy maksaa lähemmäs neljä euroa, mutta minun on pakko sanoa että varsinkin tämä karamalli versio on aivan törkeän hyvää. Paljon parempaa, kuin Fazerin karamelli versio.


Herkuista mennään sitten juomiin, kuka muistaa 2000 luvun alussa tulleen Coca-Cola lemonin? Sitruuna Cola on kummitellut mielessäni jo useamman vuoden, sillä se oli mielestäni parasta Coca-Colaa. Jos keittiöstäni löytyy sitruuna, laitan yleensä aina sitruunan viipaleen lasiini, sekä puristan hiukan sitruunamehua vielä Coca-Colan sekaan.

Viime vuonna tuli Pepsin lime maku, joka oli täysi pettymys. Sehän ei maistu edes limeltä. Joten kesti kauan, että uskalsin maistaa Coca-Colan lanseeraamaa lime makua. Onneksi maistoin sillä se on juuri sellaista kuin muistinkin. Huomasin tässä viime päivinä myös, että Cokiselta löytyy myös puolen litran pullosta Coca-Cola zero sitruuna. Tämä on toinen suosikkini jos limeä ei hyllystä löydy.

En perusta oikein energia juomista, mutta kun ystäväni viime vuonna käski minun maistaa Nocco juomaa, oli minun myönnettävä, että ehkä sittenkin energia juoma on hyvää. Oma suosikkini on ananaksen makuinen juoma, joka tuo mieleen kesän rannalla. Tätä herkkua on hyvä juoda silloin tällöin, kun kuuma kahvi ei maistu, eikä jäälatteen ole valmiina jääpaloja pakastimessa. Pieni kofeiini paukku toimii myös tässä muodossa, mutta muista juoda näitä juomia kohtuudella.

Viimeisenä tulee kosmetiikka suosikkini Aloe Vera geeli. Kesä on täynnä ikäviä kutisevia hyttysen pistoksia iholla, ehkä jopa nokkosen jättämiä paukamia jalassa, kun et katsonut mihin oikein astut. Tämä ihana geeli pelastaa, se rauhoittaa kutiavaa ihoa ja saat jätettyä näpyt rauhaan.

Varmasti moni nainen tietää tunteen, kun kävelet pitkiä matkoja mekossa ja reitesi hinkkautuvat yhteen ja jättävät inhottavan aran tuntuisen hiertymä kohdan sisäreisiin. Mikään ei ole inhottavampaa, etenkään jos olet juuri reissussa ja seuraavana päivänä pitäisi taas kävellä useampi kilometri. Yötä kohden kun levität pienen kerroksen Aloe geeliä, on aamulla iho rauhoittunut ja olet valmis taas uusiin seikkailuihin.

Ei kommentteja