Uutta inspistä lounastauolle

Kuinka monta kertaa sinulla on ollut tekemisen puutetta viime kuukauden aikana? Netflixin katsominen sohvalla kyllästyttää, kirjaa ei jaksa lukea, palapelejä on koottu ja vanhat nostalgiset pc tai playstation pelit tulee jo korvista ulos.

En aio ehdottaa, että mitä jos siivoaisit kotisi tai vaihtaisit järjestystä. Ei se ole hauskaa, siivoamiseen tarvitsee omanlaisen inspiksen ja sitä on aivan turha lähteä jynssäämään parveketta jos ei oikeasti huvita sitä tehdä. Joten mitä jos panostaisit hieman erilaiseen lounashetkeen.

Järjestä picnic. Näinä ihanina aurinkoisina päivinä voit tehdä picnicin omalle takapihallesi, parvekkeellesi tai sitten jonnekin puistoon missä ei ole muita ihmisiä. Sade päivänä eväsretken voi tehdä myös oman olohuoneen lattialle. Näin ei tarvitse etsiä vilttiä minkä voi sotkea ruohoon ja hiekkaan.Kasasin ihanan pikkuisen pesän parvekkeelleni tyynyistä. Tein nostalgista pastasalaattia, mitä söimme ennen aina veneretkillä kuin oli pieni. Väsäsin pieniä ruisnappi snacksejä sekä coca colan kaadoin ihaniin laseihin ja koristelin lasit totta kai paperipilleillä, mintunlehdellä ja sitruunanviipaleella.  Jos et jaksa väsätä ruokaasi itse voit tietysti tilata ihania herkkuja Woltista tai Foodoralta.

Voit nauttia picnicstä yksin niin kuin minä, lukea samalla kirjaa tai kuunnella vaikka podcastia. Jos kaipaat ruokaseuraa, youtubesta löytää helposti mukbang videoita. Tällöin olo ei pakosti tunnu niin yksinäiseltä.

Nauti ihanasta ja erilaisesta lounashetkestä yksin tai kumppanisi kanssa. Tämä takuulla voittaa ruokailun Netflixin ohella. Joskus kannattaa nauttia ruokailusta ilman televisiota.

Ei kommentteja