Yhdistä punaiset culottet muhkeaan yläosaan


Eilen tämä tyttö pääsi viettämään talvilomaa. Tämä päivä on mennyt kotisohvalla loikoillessa, kun ulkona tuiskuttaa lunta. Nähtävästi minun talviloma on oikeasti talviloma eikä enemmänkin kevätloma, vaikka tiedossa on roadtrip pohjoiseen loppuviikoksi.


Palataan viime viikon asukuviin, päivään jolloin tuntui oikeasti keväältä. Aurinko paistoi ja lähikauppaan pystyi kävelemään helposti takki auki ilman, että tuli kylmä. Pensaisiin oli jo tullut pienen pienet hiirenkorvat ja maasta olen löytänyt krookuksien pieniä alkuja. Toivotaan vain, ettei tämä lumimyräkkä palelluta noita pieniä kevään ihmeitä.

Ilman lämmentäessä olin ottanut käyttööni uuden Teddy takkini. Tein alennusmyynneissä hyvän löydön ja kotiutin tämän pörrökaverin alle kahdellakymmenellä eurolla. Vaikka materiaali onkin enemmän polyesteriä, kuin mitään luonnonmukaista on se silti ihanan lämmin. Muhkean kauluksen takia, siihen on ihana käpertyä.



Housut ovat myös alennusmyynnin löytöjä. Ihanat hulmuavat lahkeet ovat ehdottomasti tämän kevään juttu. Vaikka nämä tarvitsevatkin vielä sukkahousut alleen, en malta odottaa lämpöisiä kelejä kun näillä voi rokata ilman ohuita sukkahousuja. Löysät housut yhdistetään nyt muhkeiden yläosien kanssa, jotta kokonaisuudesta saadaan hyvin 80-lukuinen ja rento. Mukavuus on ehdottomasti tämän kevään trendeissä mukana.

Väljien vaatteiden kanssa yhdistin romanttisen pitsitopin, jotta asuun saatiin jotain naisellista ja tyttömäistä. Jalkaan vielä valkoiset tennarit, jotta joka ikinen mutaroiske näkyy kaikille. Jos et raaski käyttää valkoisia tennareita mutakeleillä, miksi sinulla edes ovat sellaiset? Vaatteissa saa aina näkyä elämisen merkit.


Teddy takki Vero Moda / Toppi Forever 21 / Culotte housut Marc O'Polo Pure /
 Tennarit Marc O'Polo / Laukku H&M


Lue myös:

Ei kommentteja