Talven trendi asuste -sukat

Viime syksynä tuli trendiksi, että sukan varsi saa näkyä. Tämä sama trendi jatkuu talven yli kevääseen mikä on aivan loistavaa, että nilkat saavat olla talvella lämpöisessä ja vielä trendikkääksi. Viime vuosina nuoriso on viipelttänyt ulkona nilkat paljaina ja ai että se aiheuttaa minulle kylmiä väristyksiä heidän puolesta. Muistan viime talvena kun olin laittanut varrettomat sukat jalkaani ja kylmä tuuli on puhaltanut niihin niin, että tuntuisi että jalat katkeaisivat minä hetkenä hyvänsä.

Tykkään talvellakin käyttää paljon hameita ja mekkoja. Mutta pelkät ohuet sukkahousut eivät kerta kaikkiaan riitä talven säässä. Joten mekkopäivinä vedän sukkahousujen päälle vielä polvisukat. Näin pikkupakkanen ei tunnu ikävältä ja jalkaparat pysyvät lämpöisinä. Parasta on jos sinulla on vielä pitkätakki joka ylettyy polviin saakka. Näin takkikin pääsee lämmittämään jalkojasi.





Sukkien kanssa on hauskaa leikkiä. Jos ylläsi on esimerkiksi punainen paita, mikset pukisi jalkaasi punaisia sukkia. Tai jos paitasi on raidallinen sukkien varret voivat olla myös raitaa. Pienet yksityiskohdat tekevät asusta kokonaisen. On hyvä että yläosassa toistuu samaa väriä kuin alaosassa. Esimerkiksi mätsääviä vaatekappaleita voivat olla laukku ja kengät, paita ja sukat, hiuspanta ja hame tai huivi ja laukku.

Omassa asussani olen valinnut samaan sävyyn turkoosin neuleen sekä paksut puuvillasukat. Takki sekä kengätkin on valittu samaan ruskeaan sävyyn. Todella yksinkertaiset vaatteet näyttävät paljon mielenkiintoisimmilta näin, kuin olisit heittänyt päällesi jokaisen vaatteen eri värissä.


Takki Vero Moda / Neule Vila / Farkut Vero Moda / Sukat Marc O'Polo / Kengät Ten Points

2 kommenttia

  1. Tuolla aiemmin jo keroin, kuinka olin työhousujen alle lämmikkeeksi ostanut sukkahousut, vaikka olenkin mies. Nyt niitä on tullut hankittua lisääkin, monia eri paksuuksia. Sukkahousujen hienoushan on juuri siinä, että paksuuksia ja materiaaleja on vaikka kuinka paljon. 40 den nylonit lämmittää jo mukavasti farkkujen alla keväällä ja syksyllä, olematta silti tuskallisen kuumat sisälläkään. Villasekotteiset taas lämmittää talven kovimmilla pakkasilla. Tosin niiden vähentäminen housujen alta on hankalaa. Siksi olen joskus kateellisena katsellut tuota naisten hameen käyttöä. Miten helppoa olisikaan kiskoa hameen alle, vaikka tuollaiset 40 den sukkahousut, ja ennen ulos lähtemistä laittaa niiden päälle vielä tuollaiset villasekotteiset sukkahousut. Ne päälimmäiset kun on helppo käydä vaikka vessassa kiskaisemassa pois, jos tulee kuuma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan huippua, että olet löytänyt sukkahousut omaan vaatekaappiisi. Ne ovat niin kätevät :)

      Poista