Karkkiset asusteet piristävät harmaita sadepäiviä

Kevään trendikkäimmät asusteet ovat värikkäitä. Valikoima on samanlaista kuin karkkikaupassa, niin herkullisia värejä, että tekisi mieli ostaa kaikki mitkä osuvat silmään. Pirteän värikkäissä asusteissa on myös se hyvä puoli, että ne oikeasti piristävät mieltä ankeina sadepäivinä. Tummat asukokonaisuudetkin näyttävät heti mielenkiintoisimmilta, kun lisäät jalkaan värikkäät kengät tai kaulaan kirjavan huivin.


Mikä on trendikkäin väri asusteissa?

Jos sinua jäi hämmentämään mikä nyt on se trendikkäin väri asusteissa tänä keväänä, sillä karkkinen nyt voi tarkoittaa mitä vain. Smaragdin vihreä ja keltainen ovat ne kaksi väriä, jotka johtavat tämän kevään väri skaalaa. Keltaista löytyy kahtena eri sävynä kirkkaan Narsissin kukan keltainen sekä Okran tumman keltainen väri. Näillä väreillä on vielä yllättävän helppo leikkiä.


Okran sävy sopii todella monen kanssa. Se toimii loistavasti sinisten kanssa, etenkin farkun ja taivaan sinisen sävyjen kanssa. Musta ja ruskea sävy piristyy myös kauniisti kun lisäät siihen keltaista. Jos tykkäät sekoitella värikkäitä vaatteita, mikset kokeilisi yhdistää vihreää ja keltaista yhteen tain punaista ja keltaista. Näillä yhdistelmillä saat ihanan kesäistä tunnelmaa.

Lisää kevään vaatteiden väritrendeistä, voit lukea tästä.


 Minkälaiset kengät valitsen?

Oletko enemmän mukavuuden haluinen? Nimittäin tennareita on joka lähtöön. Valkoinen kangastennari on klassikko kesällä, mutta voit halutessasi valita myös kirjavia värejä kenkävalikoimaasi. Myös kengänpohjiin kannattaa kiinnittää huomiota, täysin tasapohjainen on hyvin epämiellyttävä jos kävelee paljon. Voin vain sanoa, että jalkaparkasi kiittävät jos valitset paksummat pohjat. Mitä paksumpi pohja kantapään kohdalla on, sitä vaimeampi on isku jalallesi kävellessäsi.


Käytätkö mieluummin korkokenkiä ja sandaaleita, niin kuin minä? Korkokenkiin valitse matalakorko, eli ”kitten heel”. Korkoa on tällöin vain muutama sentti, myös koron paksuus on muuttunut ohuesta kiilaan. Tällä korko kombolla jaksaa kävellä pidempiäkin matkoja ilman, että jalkasi huutavat hoosiannaa. Korkeat korot ovat totta kai sallittuja, sillä niitä on varmasti omassa kenkäkaapissa jo omastakin takaa. Valitse silloin ne värikkäimmät yksilöt piristämään asuasi. Haluatko valita korottomat sandaalit? Valitse slip in malliset kengät, eli ne jotka ovat helppo vain sujauttaa jalkaasi.


Ei kommentteja