Top 3 luomukosmetiikka tuotettani

Moni on varmasti huomannut blogistani, että suosin kovasti luonnonkosmetiikkaa. Yksi vuoden lupauksistani onkin jo parina vuonna ollut, että suosin pääsääntöiseti luonnon- sekä luomukosmetiikkaa. Tietenkin hairahduksia välillä sattuu, kun eteen osuu mitä ihanan sävyisempiä huulipunia, mutta yritän kuitenkin pysyä lupauksessani kiinni. Jos haluat kurkata muut vuoden lupaukseni, kurkkaa ne tästä. Nyt ajattelin jakaa teidän kanssa parit omat suosikkini luonnonkosmetiikasta.

Boho -peitepuikko
Tämä on ollut pitkään suosikkini peittämään pienet finnit kasvoillani. Mutta eniten tykkään käyttää tätä huulien pohjustajana, ennen kuin laitan huulilleni huulipunan. Kyllä muuten kestää punakkuus huulilla tämän avulla. 
Yves Rocher -shea voide 
Tämä tehokosteuttaja on super suosikkini talvella kuiville kintuilleni. Koska tämä on 100 % shea voita, on se kirjaimellisesti voita. Tahmeaa ja erittäin hankalasti levitettävää, mutta pyörivin liikkein sen saa näppärästi levitettyä.

Levitä voide ehdottomasti vasta illalla ja mieluummin kaksi tuntia ennen kuin menet nukkumaan, sillä tämä imeytyy mega hitaasti. Älä laita housuja tämän jälkeen jalkaan, sillä ne ovat muuten yltä päältä rasvassa samoin lakanasi jos menet kahden tunnin laiton jälkeen jo sänkyyn peiton alle. Mutta aamulla sääresi ovat ihanan pehmeät eikä tällaista tehohoitoa tarvitse tehdä uudelleen enää saman kuukauden aikana. Kuhan muistat käyttää tavallista ihorasvaa.

Kure Bazaar -kynsilakat
Oliko sinulla vain kirkkaita kynsilakkavärejä, mutta haluat matta värin? Ei hätää, sivele vain Kure Bazaarin mattapäällyslakkaa ja kirkas väri saa tyylikkään matta pinnan.

Nämä ihanat luonnonkosmetiikasta tehdyt lakat ovat ihanan sävyisiä, ehdottomasti yksi suosikki kynsilakka merkeistäni.

Ei kommentteja