Ihanaa vappua


Tämä on varmaan todella outo vappu monelle, kun ei pääse valkolakki päässä juhlimaan kaupungille, ei picnic reissua Kaivariin, eikä pääse vappumarkkinoille. Itse en ole koskaan käynyt Kaivarissa picnicillä tai ylipäätänsä edes Helsingin keskustassa vappuna. Joten minulle tämä vappu ei ole mitenkään erilainen.



Melkein joka vuosi olen tykännyt viettää vappua rauhallisissa merkeissä; lautapelien pelailua, munkki övereitä ja ehkä nauttinut pullollisen skumppaa iltasella. Mutta joka vuosi on nautittu brunssista Vappu päivänä ja tänä vuonna mennään samoilla suunnitelmilla.

Jos kuitenkin olet enemmän picnic ihmisiä, mikset järjestäisi poikaystävän, kämppiksen tai lemmikkisi kanssa brunssia omalle takapihalle, parvekkeelle tai vaikka olohuoneen lattialle.


2 kommenttia

  1. oijoi kylläpäs alkoi tekemään mieli munkkeja kun näin nuo kuvat! Vaikka sitä tulikin syötyä niitä vappuna ehkä "vähän" liikaa, mutta niihin ei vaan ikinä kyllästy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä pitää ehdottomasti hemmotella itseään ja ostaa uusi pussi munkkeja :D Näin ainakin minä tein alku viikosta ;D

      Poista