3x iso väljä kauluspaitis

Väljä pitkä kauluspaita on ollut trendikäs tuote jo jonkin aikaa. Mutta kuinka moni osaa pukea sen arkikäyttöön? Jos paitis hipoo jo melkein mekon pituutta, voi olla hankalaa keksiä milloin sellaista vaatetta kannattaa käyttää. Joten loin kolme erilaista asukokonaisuutta oman pitkän ruudullisen paitikseni kanssa.

 


Tämä ensimmäinen on ehdottomasti suosikkini. Todella arkinen valinta mikä toimii niin kotosalla kuin töissäkin. Farkut ja t-paita; luotto kombo piristyy aivan uudella tavalla, kun heität harteillesi pitkän paitiksen napitettuna auki.

Miten sitten valitset oikean t-paidan paitiksen alle? Esimerkiksi jos paitiksesi on valkoinen tai vaalean sininen alle sopii loistavasti valkoinen t-paita. Voit tietysti valita sävy sävyyn t-paidan patiksesi kanssa. Onko paitiksessasi jotain pientä kuviota? Ruutua tai viivaa? Valitse niiden värinen aluspaita, niin kuin minä tein.

 


Paitis Dr.Denim / T-paita Gina Tricot / Farkut H&M / Tennarit Rachel Zoe

Toinen asukokonaisuus on myös todella rento. Tämä tuo mieleeni maalaaja viboja. Ylisuuri paitis on napitettu auki ja alle on laitettu samaan sävyyn sointuva mekko. Paitiksen voi jättää harteille vain huolettomasti auki. Vaihtoehtoisesti voit myös sitoa paitiksen helmojen päät solmuun vyötäisille. Kesällä tai sisätiloissa paidan voi sitoa kokonaan hihoistaan lantiolle roikkumaan.

 


Paitis Dr.Denim / Mekko Mango / Tennarit Rachel Zoe

Viimeinen on siistimpi versio, sopiva töihin tai illanviettoon. Oli tiedossa sitten treffi-ilta kumppanin kanssa, tyttöjen ilta tai halusitpa pistää töihin hameen housujen sijaan. Valitse pitkän paitiksen kaveriksi pidempi helmainen hame, jotteivät paitiksen helmat näy hameen alta. Napita paitiksen napit ylös asti ja lisää kaulaan näyttävä koru niin, että se jää paidan päälle.



Paitis Dr.Denim / Hame Vero Moda / Kaulakoru Glitter / Kengät Flattared

Ei kommentteja